Afyon'un 'bakan'ı var - Son Dakika
Yerel

Afyon'un 'bakan'ı var

Afyon\'un \'bakan\'ı var

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi ve seçim bölgesi olan Afyonkarahisar'a yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

30.03.2013 09:51  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren memleketi Afyonkarahisar'a 4 milyar 183 milyon 222 bin TL yatırım yapıldığını açıklayan Bakan Eroğlu, bakanlığı döneminde kendisine bağlı birimlerin Afyonkarahisar'a yaptığı yatırım miktarının ise 703 milyon TL olduğunu söyledi.

Hükümetin son 10 yılda Türkiye'nin her metre karesine hizmet yağdırdığını anlatan Bakan Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Afyonkarahisar'da yatırım rekorları kırıldığını belirtti.

Afyon'a cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımların son yıllarda yapıldığını vurgulayan Bakan Eroğlu, Afyon'un Ege'nin yıldızı haline geldiğini söyledi.

ORMAN VE SU İŞLERİ 703 MİLYON TL HARCADI

Yatırımların muhalefet tarafından görmezden gelindiğini savunan Veysel Eroğlu, 2002 yılından bu yana Afyonkarahisar'a 4 milyar 183 milyon 222 bin TL yatırım yapıldığını belirtti.

Kendi bakanlığının yaptığı yatırımın ise 703 milyon TL olduğuna işaret eden Bakan Eroğlu, "Bazı kesimler, yaptığımız bu çalışmaları takdir etmeyi bir kenara bırakın görmezden geliyorlar. Onlar görmese de vatandaşımız bu yatırımları görüyor ve takdir ediyor" dedi.

EROĞLU, YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Barajlar, göletler, taşkın koruma tesisleri, şehir ormanları, arıtma tesisleri başta olmak üzere Afyonkarahisar'a dev tesisler kazandırdıklarını vurgulayan Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın her köşesine imzalarını attıklarını ifade etti. Türkiye'nin en büyük şehir ormanını, ilk bal ormanı, en modern ve akıllı devlet hastanesini, yeni eğitim binalarını Afyon'a kazandırdıklarına dikkati çeken Bakan Eroğlu, yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Afyon'un 'bakan'ı var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement