Agd'den Yılbaşı Akşamı Fetih Gecesi - Son Dakika
Yerel

Agd'den Yılbaşı Akşamı Fetih Gecesi

Agd\'den Yılbaşı Akşamı Fetih Gecesi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun Şubesi, bu yıl Mekke’nin fethinin 1383. yıl dönümü münasebetiyle fetih programı hazırladı.

29.12.2013 17:53

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Samsun Şubesi, bu yıl Mekke'nin fethinin 1383. yıl dönümü münasebetiyle fetih programı hazırladı.

Konuyla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenleyen Samsun AGD Fetih Komisyonu Başkanı Hamza Tural, "Anadolu Gençlik Derneği olarak tüm vatan sathında 31 Aralık akşamı Mekke'nin fethinin 1388. yıl dönümü münasebetiyle fetih programı düzenleyeceğiz. Tüm Türkiye'de gerçekleşen bu programlara halkımız müthiş bir rağbet gösteriyor. Biz buradan sesleniyoruz. Yılbaşı ve Noel yerine haydin fethe diyoruz. Çünkü halkımız bir Hristiyan kültürü olan yılbaşı programlarına değil, kendi değerlerine ve inançlarına sahip çıkmak istiyor. Paganist (putperest) bir kültürün öğesi olarak yılbaşı ve Noel yerine gönüllerin ve şehirlerin fethi olan Mekke'nin fethini icra etmek için halkımızı fethe davet ediyoruz" dedi.

Fetih programının 31 Aralık 2013 Salı günü saat 19.00'da Atakum ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi ile Canik ilçesindeki Canik Kültür Merkezi'nde aynı anda düzenleneceği öğrenildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agd'den Yılbaşı Akşamı Fetih Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement