Ağrı'da Ygs Öncesi Moral Konseri - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Ygs Öncesi Moral Konseri

Ağrı\'da Ygs Öncesi Moral Konseri

Ağrı’da, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrencilere yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından moral konseri düzenlendi.

13.03.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek öğrencilere yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından moral konseri düzenlendi.

Ehvam Müzik Grubu tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün konferans salonunda YGS sınavına girecek öğrencilere moral vermek amacıyla konser düzenlendi. Yoğun bir ilginin olduğu konser, Ehvam Grubu solistlerinden Pesimist lakaplı Ömer Çirik tarafından söylenen rap tarzı şarkılar öğrencileri coşturttu.

Konserin öğrencilerin sınav öncesi morallerini yükselteceğini ifade eden Evham Grubu solisti Ömer Çirik, "Bu konseri düzenlememizdeki en büyük hedefimiz, sınava girecek olan genç arkadaşlarımızın bir nebzede olsa moral ve motivasyonlarını arttırmak. Sınava girecek bütün öğrenci arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin bu zor süreci başarılı bir şekilde geçeceklerine inanıyorum. Ayrıca şu unutulmamalıyız, sınavlar sadece birer değerlendirmedir. Hiçbir sınav, hayatın sonu değildir. Bu konseri düzenlememizde bizlere destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hatem Dursun ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Ygs Öncesi Moral Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement