Ağrı Tanıtım Günleri - Son Dakika
Güncel

Ağrı Tanıtım Günleri

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Ankara'da düzenlenen "Ağrı Tanıtım Günleri"nde Doğubayazıt standını ziyaret etti.

14.04.2018 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Ankara'da düzenlenen "Ağrı Tanıtım Günleri"nde Doğubayazıt standını ziyaret etti.

Atatürk Kültür Merkezinde bu yıl ilki gerçekleştirilen "Ağrı Tanıtım Günleri"nde Doğubayazıt standını ziyaret eden Vural, Anadolu'nun gelenek ve göreneklerinin canlandırıldığı balmumu heykeller ile kitre bebek ve diorama figürleriyle yapılan maketleri inceledi.

Vural, burada yaptığı konuşmada, Anadolu'nun her köşesinin çok büyük tarihi ve kültürel zenginliklere sahip olduğunu söyledi.

Ağrı Tanıtım Günleri'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nin tanıtımı açısından çok önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Vural, şöyle konuştu:

"Biz büyük bir milletiz, büyük bir kültüre sahibiz. Her köşesi cennet bu vatan, bizim. Bu güzel vatanımızın, milletimizin kıymetini bilelim. Anadolu'nun zenginliğini tanımak ve tanıtmamız gerekiyor. Anadolu'nun bütün şehirlerinin büyük şehirlerde tanıtımının yapılması, bizim bu zenginliğimizin farkında olmamızı sağlıyor. Herkesin gelip bütün bu güzellikleri görmesi gerekiyor. Özellikle Ağrı inanılmaz tabiat ve insan güzellikleri olan bir kentimiz. Böyle bir kentin tanıtımının Türkiye'nin kalbinde, Ankara'da yapılıyor olması da çok önemli. Ben bu tanıtım günlerinde bulunmaktan büyük bir keyif duyuyorum. Organizasyonu düzenleyenlere de çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement