Ahem Resim Kursiyerlerinin İlk Dönem Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Ahem Resim Kursiyerlerinin İlk Dönem Heyecanı

Ahem Resim Kursiyerlerinin İlk Dönem Heyecanı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ve Resim Öğretmeni Şennur Akbaş eğitmenliğinde gerçekleştirilen 1.dönem yağlı boya resim atölyesi yılsonu sergisine ilgi yoğun oldu.

31.05.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ve Resim Öğretmeni Şennur Akbaş eğitmenliğinde gerçekleştirilen 1. dönem yağlı boya resim atölyesi yılsonu sergisine ilgi yoğun oldu.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayı içinde 11 kursiyerin 3 ay karakalem desen çalışmaları ve ardından 4 aydan bu yana devam eden yağlı boya tuval çalışmalarını kapsayan sergide; karakalem çalışmalarının yanı sıra 56 yağlı boya tablonun yer aldığı gözlendi. Özgül Uysal, Sema Akgül, Huriye Kara, Mehmet Doğan, Ayşe Kemer, Feride Oklun, Meltem Nemli, Esin Özdemir, Meral Çağlar, Emine Türközü, Hanife Demir isimlerinden oluşan kursiyerlerin ilçe merkezinde bulunan Palabahçe mevkiinde atölye olarak kullanılan binada ve bahçesinde sergilenen eserleri büyük bir beğeni ve ilgiyle gezen Ayvalıklı sanatseverlerin, serginin yeri ve konumu dolayısıyla diğer sergilerden farklılık taşıdığını belirterek, serginin bu anlamda ilçede bir ilk olduğunu kaydetmeleri dikkat çekti.

Önceki gün Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant'ın öncülüğünde, Ayvalık Belediye Başkan Vekili Fatih Ayyürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım İncel, Ayvalık Belediye Meclis Üyesi Yusuf Bilir ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açılan sergide, Ayvalık Folklor Araştırma Derneği bünyesinde Huriye Kara yönetimindeki miniklerde bir gösteri sundu. Açılışta konuşan Ayvalık Halk Eğitimi Müdürü Nurbin Kolsuz, kurs öğretmeni Şennur Akbaş'a ve kursiyerlere emekleri için teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Kolsuz, sergiyi kursiyerlerin oluşturduğu olağanüstü ambiyansla büyük bir keyifle gezeceğini söyledi. Öte yandan, Ayvalık-Palabahçe mevkiinde 7 aydan bu yana süren kursun 24 Haziran'da sona ilk döneminin sona ereceği bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahem Resim Kursiyerlerinin İlk Dönem Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement