Ahmet Ağaoğlu ve Semih Özsoy, Etik Kurulu'na sevk edildi - Son Dakika
Spor

Ahmet Ağaoğlu ve Semih Özsoy, Etik Kurulu'na sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Semih Özsoy'u TFF Etik Kuruluna sevk etti.

10.03.2020 21:31  Güncelleme: 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Fenerbahçe Kulübü idarecisi Semih Özsoy, 'etik ilkelerine aykırı açıklamada bulunması' nedeniyle Etik Kurulu'na sevk edildi. TFF, Hukuk Müşavirliği'nce Etik Kurulu'na yapılan sevk raporlarını açıkladı. Yapılan sevkler şu şekilde:

"Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu'nun, 07.03.2020 tarihinde basın ve yayın organları aracılığıyla 'etik ilkelerine aykırı açıklamada bulunması' nedeniyle Etik Kurulu Talimatı'nın 12. Maddesi uyarınca Etik Kurulu'na sevkine karar verilmiştir.

SEMİH ÖZSOY

Fenerbahçe Kulübü idarecisi Semih Özsoy'un, 08.03.2020 tarihinde basın ve yayın organları aracılığıyla 'etik ilkelerine aykırı açıklamada bulunması' nedeniyle Etik Kurulu Talimatı'nın 12. Maddesi uyarınca Etik Kurulu'na sevkine karar verilmiştir."

Ahmet Ağaoğlu ve Semih Özsoy, Etik Kurulu\'na sevk edildi

Son Dakika Spor Ahmet Ağaoğlu ve Semih Özsoy, Etik Kurulu'na sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Zorlu zorlu diyenler 8,de 7 yapıyor : Ama lig düzeldi kimsenin sesi çıkmıyor Nası olsa FB düştü potadan 4 3 Yanıtla
  • 905BİN : Etik kurulu ile sınırlandırılması lazım. Hangi kurul var ise hepsine gitmesi gereken bir şahıstır. 20 senedir yenemiyorlar, bu maçta da yenemezler, BUNDAN SONRA DA yenemeyecekler semih.. 3 2 Yanıtla
  • İkinci yarı çok zorlu geçecek dedi adamlar Gs : İkinci yarı 8.7 yapıyorlar gerçekten işlerini biliyorlar bu gslılar 2 0 Yanıtla
  • Fatih: Cokda fifi 0 1 Yanıtla
  • Çarşı çarşı arenaya karşı: Haftaya dügün var 1 0 Yanıtla

Advertisement