Ahmet Davutoğlu, İstifası Sonrası İlk Defa Partililere Hitap Etti - Son Dakika
Güncel

Ahmet Davutoğlu, İstifası Sonrası İlk Defa Partililere Hitap Etti

AK Parti'nin 15'inci yılı nedeniyle AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törende Ahmet Davutoğlu, 22 Mayıs'taki istifası sonrası ilk defa Genel Merkez'de partililere hitap etti.

14.08.2016 17:44  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin 15'inci yılı nedeniyle AK Parti Genel Merkezi'nde bir tören düzenleniyor. AK Parti eski Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu 22 Mayıs'tan sonra ilk defa Genel Merkez'de konuştu.

Ahmet Davutolğu, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlık görevini Binali Yıldırım'a bırakmıştı.

"HİÇBİR FİTNE BU BÜYÜK AİLENİN ARASINA GİREMEYECEK"

Yaptığı konuşmada bu milletin geleceği karartılamayacak diyen Davutoğlu, "Bu darbeye 'darbe' diyemeyen uluslararası camiaya sesleniyorum: Bu çetenin elebaşını teslim etmek zorundasınız. Biz biriz, beraberiz, omuz omuzayız. Hiçbir fitne, bu büyük ailenin arasına giremeyecek." dedi.

"AK PARTİ MİLLETİN BAĞRINDAN ÇIKTI"

Davutoğlu, "15 Temmuz gecesi ertesi sabah karanlık bir güne uyanacağını düşünenler Türkiye'nin geleceğini karartmayı planlayanları sukut-u hayale uğratan Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bir milletin bir gece içinde tekrar şaha kalkması olmuştur. İşte o millet o gece kendi varlığını bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir. Ve o milletin bağrından çıkan AK Parti hareketi, o hareketin neferleri o gece sokakları meydanları doldurarak bu sokaklar bu meydanlar, bu caddeler, bu şehirler ve bu kader bizimdir. Bu mücadelede katkıda bulunurken şehit olanları rahmetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu, İstifası Sonrası İlk Defa Partililere Hitap Etti

Son Dakika Güncel Ahmet Davutoğlu, İstifası Sonrası İlk Defa Partililere Hitap Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement