AK Parti Beypazarı Teşkilatında Aday Adaylığı Başvuruları Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Beypazarı Teşkilatında Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, yerel seçimler için partisinde aday adaylığı başvurularının başladığını bildirdi.

07.10.2013 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Avni Erdoğan, yerel seçimler için partisinde aday adaylığı başvurularının başladığını bildirdi.

Erdoğan, düzenlediği basın toplantısında, belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvurularının başladığını kaydetti.

Başvuru için gerekli şartlar hakkında bilgi veren Erdoğan, "Başvurular, ilçe parti başkanlığına yapılacak. Bunlar bir dosya halinde olacak. Bizler de bunları zamanı geldiğinde parti genel merkezimize ileteceğiz ve ardından değerlendirmeler yapılacak" diye konuştu.

Başvuruların Merkez Karar Yönetim Kurulu tarafından değerlendirileceğini ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

"Amaç sağlıklı bir seçim süreci götürmek. Bu kapsamda Merkez Karar Yönetim Kurulu, adaylar üzerinde çalışmalarını sürdürürken, kamuoyu yoklamasına bakacak. Teşkilat yoklamasıyla, önerilere bakacak. Bölgede ciddi araştırmalarda bulunacak ve yapılan değerlendirme sonrasında kimin ismi önde çıkarsa o belediye başkan adayı olarak açıklanacak."

Erdoğan'ın yaptığı açıklamaya göre, aday adaylığı için başvuru sırasında ödenecek ücretler şöyle: Büyükşehir belediye başkanlığı 7 bin 500 TL, ilçe belediye başkan adaylığı 750 TL, belediye meclis üyeliği 250 TL ve kadın adaylardan istenen ücret ise 150 TL. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Beypazarı Teşkilatında Aday Adaylığı Başvuruları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement