AK Parti Burdur Teşkilatından Bucak'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Burdur Teşkilatından Bucak'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur'un Bucak ilçesine 24 Haziran seçimleri sonrası teşekkür ziyaretinde bulundu.

29.06.2018 15:41

AK Parti Burdur İl Başkanlığı, Burdur'un Bucak ilçesine 24 Haziran seçimleri sonrası teşekkür ziyaretinde bulundu.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı konuşmada partilere teşekkür ederek seçimlerde Burdur'un bir anlamda Türkiye'nin aynası olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Burdur'da ve Türkiye'de zaferle ayrılmasına emek veren herkese teşekkür eden Mengi, Bucak'ın Burdur'un seçim sonuçlarına önemli bir etkisinin olduğunu söyledi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik de Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını ifade ederek "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferiyle başladığı bu dönemde kısa süre sonra kabine kurularak vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Tüm vatandaşların yaşam seviyesini artıracaklarını vurgulayan Özçelik, şunları kaydetti:

"HDP'yi barajdan kim çıkarttı? Ey Cumhuriyet Halk Partililer değdi mi? Siz nasıl partisiniz? Siz bu saatten sonra Atatürk'ün partisiyiz diyemezsiniz. Siz yedi düvel düşmanımızın desteklediği PKK terör örgütünün adamlarını meclise soktunuz öyle mi? Yazıklar olsun size."

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti'den milletvekili seçilen Yasin Uğur da seçmenlere teşekkür ederek, "Seçim sürecinde 193 köyümüze ziyaretlerde bulunmaya çalıştık. Biz diğer siyasi partiler gibi sadece belli bir bölgeden değil, Burdur'un tüm ilçelerinden, köylerinden sorumlu bir partiyiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Burdur Teşkilatından Bucak'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement