AK Parti'den Altınyayla'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Altınyayla'ya Ziyaret

AK Parti\'den Altınyayla\'ya Ziyaret

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve İl Başkanı Burhanettin Kuru, Sivas'ın Altınyayla ilçesine geldi.

22.01.2013 09:33  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin ve İl Başkanı Burhanettin Kuru, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Sivas'ın Altınyayla ilçesine geldi.

Milletvekili Hilmi Bilgin ve İl Başkanı Burhanettin Kuru'yu ilçede Belediye Başkanı Yasin Demirkaynak, AK Parti İlçe Başkanı Osman Şahin ve partililer karşıladı. İlk olarak Altınyayla Belediyesi'ni ziyaret eden AK Parti heyeti, Belediye Başkanı Yasin Demirkaynak'ı makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yasin Demirkaynak, soğuk kış gününde, bütün zorluklara rağmen Milletvekili Hilmi Bilgin ve İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun ilçelerini ziyaret etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

İlçe ziyaretlerinde özellikle belediyeleri, ilçe teşkilatlarını, kaymakamlıkları, sivil toplum örgütlerini ve esnafları ziyaret ettiklerini söyleyen Milletvekili Hilmi Bilgin, "Yapılmış olan politikalarımızın, hükümet uygulamalarının halktaki karşılığı nedir, halkın bizden beklentisi nedir? Bunları alarak, parti ve hükümet yetkililerimize ileterek, halkın istekleri doğrultusunda siyasetimizi devam ettirmek için bire bir, yüz yüze halkla iç içe olarak siyaset yapıyoruz. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça, her hafta sonu gerek Sivas merkezde, gerek ilçelerimizi ziyaret ederek bunu yapmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Milletvekili Hilmi Bilgin ve İl Başkanı Burhanettin Kuru, ilçe esnafını da ziyaret ederek, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

AK Parti'nin Altınyayla ziyaretinde Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, İl Başkan Yardımcısı Süreyya Bulur ve İl Yöneticisi Hasan Cenik de yer aldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Altınyayla'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement