AK Parti'den Yoksul Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Yoksul Öğrencilere Yardım

AK Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal ve yönetim kurulu üyeleri Gömmetaş Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 40 yoksul ve dar gelirli öğrenciye çanta ile çeşitli kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

12.01.2012 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal ve yönetim kurulu üyeleri Gömmetaş Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 40 yoksul ve dar gelirli öğrenciye çanta ile çeşitli kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, yönetim kurulu üyeleri Ayfer Koç, Nezihe Kent ve Aydın Çavuş ile birlikte, ilçeye bağlı Gömmetaş Köyü İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. 621 öğrencisi bulunan okuldaki sorun ve sıkıntıları dinleyen Erdal ve beraberindeki heyet, daha önce okul idaresiyle müşterek olarak tespit edilen yoksul öğrencilere yardımda bulundu.

Yardım dağıtımında açıklamalarda bulunan Erdal, AK Parti olarak eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Erdal, "AK Parti'nin iktidarı öncesi diğer hükümetlerin eğitime ne kadar ödenek ayırdığını hepimiz biliyoruz. Eğitime çok düşük bütçeler ayrılıyordu. Ancak bizim iktidarımızla birlikte eğitime verdiğimiz önemle katrilyon liralık ödenek ayrılıyor. Biz de teşkilat olarak, eğitime büyük önem veriyoruz. Bu konuda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bizim için en önemli yatırım, eğitime verilen yatırımdır. Çünkü geleceğin idarecileri bu okullardan çıkıyor. Bu konuda yine öğretmenlere de büyük görevler düşüyor. Okulla ilgili ne sıkıntı varsa çözeceğime söz veriyorum" dedi.

- DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Yoksul Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement