AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye her zaman mazlumun ve yardıma ihtiyaç duyanların yanındadır.

28.09.2018 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye her zaman mazlumun ve yardıma ihtiyaç duyanların yanındadır." dedi.

Karaaslan, Çarşamba Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen partisinin Çarşamba İlçe Başkanlığı 80. Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde 24 Haziran'da Türkiye'nin kazandığını söyledi.

Şimdi önlerinde yerel seçimler olduğunu dile getiren Karaaslan, tüm Türkiye'de AK belediyeciliğin kazanacağını belirtti.

AK Parti ile marka şehirlerin oluştuğunu vurgulayan Karaaslan, şöyle devam etti:

"AK Parti'nin siyasi hayatına başlaması ve belediyelerin AK belediyecilik ile tanışması sonrasında Türkiye'de marka şehirler oluşturduk. Marka şehirleri oluşturduktan sonra sosyal belediyecilik ile Türkiye'yi tanıştırdık. Bu sayede belediyeciliğin nasıl yapılacağını da göstermiş olduk. Mart 2019'da gerçekleştirilecek seçimlerde de bunu sürdüreceğiz."

Karaaslan, Türkiye'nin insani yardımda dünyada birinci ülke olduğuna dikkati çekerek, "Dünyada Türkiye ekonomisi 17, insani yardım açısından ise birinci sırada bulunuyor. Bu da bize şunu gösteriyor ki Türkiye her zaman mazlumun ve yardıma ihtiyaç duyanların yanındadır. Bu, AK Parti ile böyle oldu ve bundan sonra da böyle olacak." ifadesini kullandı.

Toplantıya Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ile partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement