AK Parti İl Teşkilatı'ndan Konyalı Bürokratlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatı'ndan Konyalı Bürokratlara Ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul ve Sakarya'da Konyalı Bürokrat ve İş Adamlarıyla Bir Araya Geldi

05.01.2011 11:32

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul ve Sakarya'da Konyalı bürokrat ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

Sorgun, ilk olarak Konyalı bürokrat ve iş adamları ile İstanbul'da akşam yemeğinde buluştu. Yemeğin ardından düzenlenen toplantıda ise Konya'nın sorunları, proje ve çalışmaları ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, çok sayıda Konyalı bürokrat ve iş adamı katıldı.

Heyet sabahına ise İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen'i makamında, Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ü ise evinde ziyaret etti.

Sorgun, Büyük'ü ziyaretinde, 'Bir Konyalı olarak hemşehrimizi böyle önemli bir görevde görmek, bizim için bir övünç kaynağı. Sakarya halkının bu anlamda çok şanslı görüyoruz. Çünkü kendisini bir şekilde yetiştirmiş, Konya'nın manevi havası ile büyümüş biri olarak Sakarya'ya önemli katkılarınızın olduğuna ve bu katkıların artarak devam edeceğine inanıyoruz' dedi.

Ziyarette Sorgun, Vali Büyük'e Konya'yı anlatan bir kitap ve Mevlana'nın eseri Mesnevi'yi armağan etti. (MAT-MRS-NÖZ) - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatı'ndan Konyalı Bürokratlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement