AK Parti İlçe Kongreleri Sürüyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti İlçe Kongreleri Sürüyor

İslahiye ilçesinde, AK Parti 6. olağan ilçe kongresi gerçekleştirildi.

16.09.2017 17:07

İslahiye ilçesinde, AK Parti 6. olağan ilçe kongresi gerçekleştirildi.

Kanaat Plaza'da yapılan kongreye, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Şamil Tayyar, Abdülkadir Yüksel, Ahmet Uzer, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel çevre il ve ilçelerden gelen partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kongreye tek liste ile aday gösterilen İbrahim Erdoğan yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Erdoğan kongreye katılanlara teşekkür ederek, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Toprak, İslahiye'de yapılan yatırımların AK Parti hükumeti döneminde arttığını ve İslahiye'nin bir şantiye haline geldiğine dikkat çekerek, ilçeye 3,5 yılda 165 milyon liralık yatırım yapıldığını, 30 yıllık alt yapısının yenilendiğini ve diğer yatırımların arttığını belirtti.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Özkeçeci ise yaptığı konuşmada, Gaziantep- Hatay arasına yapılacak olan "Hassa Tüneli" İslahiye'nin çehresini değiştireceğini vurguladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da İslahiye'de yapılan ve yapılması planlanan yatırımlardan söz ederek, Kılavuzlu Barajı inşaatının bitmesiyle adeta İslahiye'ye denizi getireceklerini söyledi.

Partililere seslenen ve hizmetten rahatsız olanlar ile maskeli siyasetçilerin bulunduğuna dikkati çeken Tayyar, bunlara izin verilmemesi gerektiğini ifade etti.

Milletvekilleri Uzer ve Yüksel de birer konuşma yaparak kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından programa katılanlar, yeni yönetimle fotoğraf çektirdikten sonra oylamaya geçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti İlçe Kongreleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement