AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Seçmenlerle Buluştu - Son Dakika
Politika

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Seçmenlerle Buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca ilçelerinde seçmenlerle buluşarak destek istedi.

18.06.2018 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili ve adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı ve Buca ilçelerinde seçmenlerle buluşarak destek istedi.

Kaya, Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde oluşturulan seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı ve kahvehane ziyaretleri yaparak seçmenlerle bir araya geldi.

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "2B" olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilerin hak sahiplerinin tapularına kavuşması için gereken adımların hızlıca atıldığını belirten Kaya, şunları kaydetti:

"Gaziemir Sarnıç'ta ortaya koyduğumuz çözümün bir benzerini de Belenbaşı'nda ortaya koyacağız. Rayiç bedeller makul olacak ve vatandaşlarımıza ödeme kolaylıkları sağlanacak. Daha önce civarda Karacaağaç ve Belenbaşı'na emsal olan diğer yerlerde olduğu gibi hemşehrilerimiz hiç zorlanmadan tapularını alacaklar."

Kaya, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Edirne'de tutuklu bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etmesini de eleştirerek, Atatürk'ün kurduğu CHP ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce'nin CHP'sinin aynı olmadığını dile getirdi.

Muharrem İnce'nin 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik sözlerini de hatırlatarak, "Bu ülkenin Afrin kahramanına, bu ülkenin 15 Temmuz kahramanı bir generale 'Senin apoletlerini sökerim.' diyor. 24 Haziran'da kim kimin apoletini sökecek göreceğiz. Teröristlerin karşısında sus pus olup, teröristlerle kahramanca mücadele eden komutanları tehdit edenlere cevabı milletimiz verecek." ifadelerini kullandı.

Kaya, Buca ilçesinde de partisinin mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Seçmenlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement