AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Düzenlendi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde AK Parti ilçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

20.12.2017 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti ilçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti ilçe Başkanlığında düzenlenen toplantıda 24 Aralık 2017 tarihinde Adıyaman'da düzenlenecek olan AK Parti il Başkanlığı Kongresi hakkında bilgi verildi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı AK Parti il Başkanlığı Kongresine katılacak olan parti üyelerine akreditasyon kartları verildi. 24 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan AK Parti il Başkanlığı Kongresinin önemine değinen AK Parti Kahta ilçe Başkanı Bedir Yeni, Kongreye katılım yüksek düzeyde sağlanması noktasında ilçe belediyesiyle birlikte koordineli olarak çalışacaklarını söyledi. Kahta ilçesine kazandırılan hizmetlerden bahseden Başkan Yeni, "Hepimiz AK Partili olarak bir aileyiz. Bize her caddede soruyorlar AK Parti neler yaptı. Milletvekillerimiz ne yaptı şeklinde sorular ile karşılaşıyoruz. AK Partinin hizmetlerinden kısaca bahsetmek istiyorum. Kahta Hükümet Konağı, Kahta Sağlık Hizmet Binası, Kahta Ulu Camii, Kahta Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Kahta Ebu Sadık Mesire Alanı, Akıncılar Gençlik Merkezi, Akıncılar Sağlık Ocağı, Bozpınar Sağlık Ocağı, Gölgeli Sağlık Ocağı, Bölük Yayla Etüt Merkezini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kahta ilçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, ilçe Emniyet Müdürlüğü Lojmanı, yarı olimpik yüzme havuzu, Kahta Fen Lisesi, 100 kişilik kız yurdu, 100 kişilik erkek yurdu, Kahta Diyarbakır Karayolu, Kahta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Kahta Devlet Hastanesi Konuk Evi, Kahta Organize Sanayi Bölgesi 2. Etap Bölgesi, Halil İbrahim Ziyareti Mesire Alanı, Kahta Vakıf ve Sosyal Hizmet Binası, Kahta Meydan Projesi ile Kahta Seyir Tepesi 2. Bölge gibi projelerimizin bir kısmı ihale aşamasındayken diğer kısımlar ise yapım aşamasında devam etmektedir. 2005 ile 2017 yılı arasında 47 tane okulumuz bitti. Şuan 630 derslikte öğrencilerimiz eğitim görmekte. 182 dersliğe sahip olan 15 okulumuzun da inşaatı devam ediyor. Bu okullarımızda tamamlandığında toplam okul sayımız 62'yi bulacak. Aynı zamanda 7 kilometrelik sahil yolu projemiz devam ediyor. Partimizin 2005 yılından itibaren şuana kadar yapmış olduğu hizmetleri katalog ve broşürler ile halkımıza tanıtacağız" dedi.

Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise "Geçmişini muhasebe edemeyen toplumlar geleceğini inşa edemez. Şimdi ki gençlerimiz 28 Şubat sürecini ve ondan önceki dönemleri görmedi ve yaşamadı. Cumhuriyet tarihinden bu yana bu ülkeyi sürekli birbirine kırdırmaya çalışan belli zihniyetler şuan yine devrede. Onlar kardeşi kardeşe kırdırarak besleniyor. Dersim olaylarını ve bu ülkeye 10 yıl başbakanlık yapan Adnan Menderesin ne şekilde idam edildiğini biliyoruz. 1980 ihtilalinde sağ ve sol kesimden insanların nasıl idam edildiğini biliyoruz. Bu ülkede hasta yakınlarının hastasını hastaneden alamadığı döneleri de unutmadık. Onlar bu zulüm bin yıl sürecek dedi. Ama 5 yıl bile sürmedi. Bu ülkenin başına yep yeni bir güneş doğdu. Bizi birbirimize kırdırmaya çalışan şer güçlere buradan haykırıyoruz. Milletimizin tanklara, uçaklara karşı nasıl meydan okuduğunu gördünüz. Bu imanlı insanları hiçbir zaman birbirine kırdıramazsınız. Bizler bu kutlu davayı sahiplendik. Biz bir dava partisiyiz. Ülkemizin yiğit insanı ve tüm zorluklara karşı dik duran Başbakanımız Binali Yıldırım'ı binlerce kişi ile birlikte Adıyaman'da karşılayacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, Adıyaman'da düzenlenen AK Parti il Kongresine Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağını belirterek, "Başbakanımız Binali Yıldırım'da katılacağı bu kongre bizim açımızdan çok önemli. Bu kongrede bütün dünyaya bir mesaj vermek istiyoruz. Başbakanımız Binali Yıldırım, Başbakan sıfatıyla ilk defa ilimize geliyor. Buda teşkilat olarak omuzlarımıza ağır bir yük koyuyor. Başkanımızı en güzel şekilde karşılamak için sıkı bir şekilde çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmalarından parti üyelerine akreditasyon kartlarının verilmesiyle toplantı sona erdi.

AK Parti ilçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Kahta ilçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Parti ilçe Başkanı Bedir Yeni, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan Yavuz ile parti üyeleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement