AK Parti Malatya Teşkilatı'ndan Doğanyol İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Teşkilatı'ndan Doğanyol İlçesine Ziyaret

AK Parti Malatya Teşkilatı\'ndan Doğanyol İlçesine Ziyaret

AK Parti Malatya Teşkilatı, Doğanyol ilçesini ziyaret ederek, ilçede bire takım temas ve ziyaretlerde bulundu.

11.01.2014 17:44

AK Parti Malatya Teşkilatı, Doğanyol ilçesini ziyaret ederek, ilçede bire takım temas ve ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ile İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, Doğanyol ilçesi ve bazı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlk olarak Doğanyol Kaymakamlığı'nı ziyaret eden heyet, burada İlçe Kaymakamı Serdar Karal ile bir süre görüştü. Köy Muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, büyükşehir Yasasının çıkmasıyla birlikte yaptıkları ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini belirtti.

Kaymakam ve muhtarlarla birlikte altyapı ve ulaşım ile ilgili sıkıntıları tespit ettiklerini ifade eden Çakır, "Teknik arkadaşlarımızı daha önce ilçelerimize gönderdik. Ziyaretlerimizde ki temel hedefimiz, ilçe ve köylerdeki sorunları yakinen görebilmek. Bu ziyaretlerimizden sonra elimizde artık bir bilgi, argüman var. Bu hususlarla ilgili Özel İdare'den de yazılı olarak bilgileri alıyoruz. İhtiyaç ve sorunları tespit ettikten sonra aciliyet sırasına göre planlamalar yaparak çözümler bulacağız. İlçelerimizde şubelerimiz, bakımevlerimiz olacak" dedi.

Doğanyol Kaymakamı Serdar Karal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geçmişte Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü eliyle götürülen hizmetler, 2007'den itibaren İlçelerde Kaymakam'ın başkanlığında Köylere Hizmet Götürme Birlikleri ve İl Özel İdaresi marifetiyle yürütülmeye başlandı. Biz Köylere Hizmet Götürme Birlikleri olarak, hizmetleri Köy Hizmetleri'nden daha iyi yaptığımızı düşünüyorum. ve bu sayede onlardan aldığımız bayrağı biraz yukarılara taşıdık. Aynı şekilde sizin de teslim alacağınız bayrağı daha yukarılara taşınması temennisiyle başarılar diliyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, TBMM ve hükümet olarak yaptıkları çalışmalara değinerek şöyle konuştu:

"2005 yılında 5302 Sayılı Yasayla İl İdaresi Kanununda yaptığımız değişikliklerle KHGB'ler olsun. KÖYDES-BELDES projeleri kapsamında olsun köylerimize hizmet çok daha sürhatli bir şekilde ulaşmaya başladı. Ancak her geçen gün kendinizi yenilemeye mahkumsunuz. Onun için yasal düzenlemeleri her alanda olduğu gibi bu alanda da ciddi bir şekilde yapmaya devam ettik. Büyükşehir Kanunuyla köylerimize altyapı hizmetleri daha da süratli bir şekilde gelecek. Tabiri caizse devletin hizmet genleriyle oynadık. Yani bu hizmeti ne şekilde daha da rantabl hale getirebiliriz, vatandaşlarımıza nasıl daha da süratli ulaştırabiliriz diye vatandaş memnuniyetini esas aldık. Onun için özellikle burada devletle milletin barışık olma noktasında da çok ciddi argümanlar ortaya sürdük. ve bugüne kadar da aşağı yukarı 200 yıllık bir süre içerisindeki bir takım sıkıntıların büyük bir bölümünü bertaraf ederek insanlarımızla devletin bütün kurumlarının daha barışık daha uyumlu olmasına vesile olan çalışmalar yaptık. Büyükşehir statüsü de onlardan bir tanesidir. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde kazananın Malatya'mız olacağını, ilçelerimiz ve köylerimiz olacağını ümit ediyorum. İnşallah Başkanımız da biraz daha tabi ki gövdelerini taşın altına koymuş olacaklar."

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "AK Parti'de tıpkı Türkiye gibi, milletimiz gibi köklerinden güç alarak eğilmeden savrulmadan büyük bir kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edecektir. Birbirinden değerli aday adaylarımız var AK Partiye yakışır vakurda hareket ettiler. 30 Mart'a kadar bu duruşlarını devam ettireceklerinden kuşkumuz yoktur. Birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz, milletin emanetini de namusumuz gibi koruyacağız. Bu birlikteliğimiz güçlü bir AK Parti olacaktır. Son zamanlarda Türkiye üzerinde emelleri olan dış güçler maalesef ülkemizin gelişiminde ve büyümesinden rahatsız olarak senaryolarını devreye koymak için bin bir türlü girişimde bulunuyorlar. Bu senaryoların asıl amacı, AK Parti'siz, Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye'dir. Ancak milletimiz 12 yıl boyunca olduğu gibi bu oyunu da bozacaktır ve Recep Tayyip Erdoğan ve teşkilatları milletini arkasına alarak, gelişen ve büyüyen Türkiye için hedeflerine ulaşacaktır" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin, kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye'ye çağ atlatacak dev kalkınma ve dönüşüm adımlarını birer birer hayata geçirdiğini vurgulayan Bülent Tüfenkçi şunları kaydetti:

"3 Kasım 2002 tarihine kadar görevde olan hükümetlerin görev süresi ortalama 15 ay iken AK Parti yaklaşık 12 yıldır iktidarda olmayı başardı ve halkın AK Parti'ye olan ilgisi her geçen gün giderek artmakta. Milletimiz partimizin ve hükümetimizin icraatlarını desteklediğini, AK Parti'ye 2011'de daha fazla oy verip üçüncü kez tek başına iktidar yaparak bir kez daha gösterdi. Türk siyasi tarihinde başka hiçbir partiye nasip olmadı. Partimiz 2 yerel seçim, 2 referandum ve 3 genel seçimde hep milletin tercih ettiği merkez oldu. Önümüzdeki yerel seçimde de farklı bir gelişme olacağını bekleyenler, hayal kırıklığına uğrayacaklar. Özellikle Malatya'mızda yapılan kamuoyu araştırmaları Ak Parti'mizin yüzde 70'lere varan oy oranına ulaştığını göstermektedir. Bizim hedefimiz muhalefetin de elinde bulundurduğu Malatya'daki tüm ilçeleri Ak belediyecilikle tanıştırmaktır."

Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey ve AK Parti İlçe Başkanı Fetahmet Öz'ün de hazır bulunduğu ilçe gezisinde daha sonra esnaflar ziyaret edildi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen heyet, sorunları dinleyerek sohbet etti. Heyet, daha sonra sırasıyla Gökçe Beldesi, Damlı ve Koldere köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Teşkilatı'ndan Doğanyol İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement