Ak Parti, MHP ve Ülkü Ocakları "Evet" Diyor - Son Dakika
Politika

Ak Parti, MHP ve Ülkü Ocakları "Evet" Diyor

Ak Parti, MHP ve Ülkü Ocakları "Evet" Diyor

AK Partili milletvekilleri, teşkilat başkanları ve belediye başkanları MHP ile Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.

04.04.2017 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Partili milletvekilleri, teşkilat başkanları ve belediye başkanları MHP ile Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Balıkesir'de MHP ve Ülkü Ocakları ile Ak Parti teşkilatları 'evet' altında bir araya geldi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Ak Parti Karesi İlçe Başkanı Kemal Aydemir, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve teşkilat mensupları Karesi'de Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Can Ateş ile bir araya gelen heyet ardından Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı'yı ziyaret etti. MHP Karesi İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Mahir İnce ve İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Bilsem ile görüşen heyet, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cihan Atabey ve Ak Parti Karesi İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli sandık başında "Evet"de uzlaşmasının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de teşkilatlar "evet" çin bir araya geldi. Haftalardır akşamları kırsalda gündüzleri de merkezde çalışmalarını yürüten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bu kez MHP, Ülkü Ocakları ve Ak Parti teşkilatları ile buluştu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hepimizin aynı gemide bulunduğunun farkında olmayan birileri, sırf kaptanı sevmedikleri için geminin dibini delmeye, direğini de devirmeye çalışanlara destek veriyor' diyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu konuda çok haklıdır. Çok şükür ki, Milliyetçi Hareket Partimiz, Ülkü Ocaklarımız, Ak Parti teşkilatlarımız, bize destek veren diğer partiler ve milletimiz tüm bu oyunları görüyor. Bizler, bayrağımızın karşısına dikilenlerin karşısında olmak için, bu cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine 'evet' demek için yola çıktık. Kandil'dekilerle omuz omuza verenler, onlarla beraber bu ülkede bir şeyler yapmak isteyenlere karşı bu adım atılmıştır. Ben onun için bu yolculuğu kutlu yolculuk olarak telakki ediyorum, kabul ediyorum ve inanıyorum ki milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasından giderek 'evet' diyerek bu yolculuğu onaylayacaktır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Parti, MHP ve Ülkü Ocakları 'Evet' Diyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement