AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Muhalefete Çattı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Muhalefete Çattı

AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Muhalefete Çattı

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Ortahisar ilçesinde sürdürdü.

06.05.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Ortahisar ilçesinde sürdürdü. Köseoğlu, MHP ve CHP'nin seçim vaatlerinin uzak ve boş olduğunu söyledi.

7 Haziran Genel Seçimleri için seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Köseoğlu, dün Ortahisar ilçesinde önce Halk Eğitim Merkezi'nin (HEM) kurslarını ziyaret etti. Burada HEM Müdürü Orhan Genç'ten kurslar hakkında bilgi alan Köseoğlu, daha sonra Trabzon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenen '4006 Bilim Fuarı'nın açılışına katıldı.

Sergiyi gezerek projeler hakkında bilgi alan Köseoğlu,"Bu tür etkinliklerle öğrenciler bulundukları sosyal çevreyle bütünleşmekte ve yaşadıkları şehrin atmosferine farklı bir renk katmaktadırlar. Bu etkinlikler, öğrencilerimizin bilime, doğal olaylara olan ilgisini artırmakta, okulda öğrendikleri bilgileri karşılaştıkları sorunlara çözüm üretmekte kullanmalarını sağlamaktadır. Sergilenen bazı projeler TÜBİTAK tarafından da desteklenmekte ve ödüllendirilmektedir. Öğrencilerimizin hazırladığı projeler bizi gerçekten heyecanlandırmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" dedi.

Tarihi Bedesten Çarşısı ve Alacahan'da esnaf ve kurs ziyaretleri gerçekleştiren Köseoğlu, MHP ve CHP'nin seçim vaatlerinin uzak ve boş olduğunu belirterek, MHP ve CHP'nin 2002 öncesini çabuk unuttuğunu söyledi. Köseoğlu, "Türkiye'de 2002'den önce hastane kuyruklarında ölen insanları, ilaç alamayan vatandaşlarımızı ve işsizlikten evine ekmek götüremeyenleri hatırlamak ve hatırlatmak lazım" diye konuştu.

Erdoğdu Özel Eğitim Uygulama Merkezi'ni ziyaret ederek öğrenciler ve velilerle buluşan Köseoğlu, daha sonra AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen ve Süleyman Özışık ile Sevda Türküsev'in konuşmacı olduğu 'Millete Operasyon' konulu panele katıldı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adayı Köseoğlu, Muhalefete Çattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement