AK Parti'nin "Şehir Buluşması" - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin "Şehir Buluşması"

AK Parti Bolu teşkilatı, şehrin 2023 vizyonuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşlerini topladı.

16.04.2018 20:41

AK Parti Bolu teşkilatı, şehrin 2023 vizyonuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşlerini topladı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymayı amaçlayan Şehrim 2023 Projesinin ikinci etap çalışması olarak düzenlenen "Şehir Buluşması" etkinliği, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla devam etti.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Sağlık Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekatı'nda gösterdiği başarıları anlatarak, bu harekatta kullanılan mühimmatların yüzde 98'inin yerli ve milli olduğunu söyledi.

Yerli silahlarla yapılan bu harekatın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine çıkmak adına önemli bir adım olduğunu ifade eden Doğanay, şunları kaydetti:

"Atatürk, 'bu ülke muasır medeniyetler seviyesine çıkacak' derken onu sadece duvarda yazılı bir tabela olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Atatürk'ün o göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine çıkarken, bu bilinçle, ülke olarak, millet olarak, vatandaş olarak, aynı zamanda da yerel yöneticiler ve siyasetçiler olarak el ve gönül birliği içerisinde ülkeyi hedefe taşımanın hedefleri doğrultusunda yürümek zorundayız. Ülkemizin ve bölgemizin içinde bulunduğu durumu, geliştirme ve bunu daha ileriye götürme adına yapılan çalışmalarımız var. İşte bu çalışmalardan bir tanesinin de bu toplantılar olduğunu düşünüyoruz ve biliyoruz."

Toplantıda, buluşmaya katılan Bolu'da bulunan dernek, sendika, vakıf ve oda temsilcileri, kentin 2023 vizyonuna ilişkin görüş ve önerilerini bir forma doldurarak yetkililere iletti.

Aynı toplantının şehrin ileri gelenleri, okul müdürleri, akademisyenler ve iş adamlarına yönelik olarak da yapılacağı bildirildi.

Toplantıya AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile parti teşkilatlarının başkanları da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin 'Şehir Buluşması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement