AK Parti'nin "Siyaset Akademisi" Eğitimleri - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin "Siyaset Akademisi" Eğitimleri

AK Parti Malatya İl Başkanlığının açtığı siyaset akademisi eğitimine katılan 123 kişi sertifikalarını hak etmek üzere sınava girdi.

29.01.2012 12:00

AK Parti Malatya İl Başkanlığının açtığı siyaset akademisi eğitimine katılan 123 kişi sertifikalarını hak etmek üzere sınava girdi.

Kent merkezindeki bir dershanede gerçekleştirilen ve 60 dakika süreceği belirtilen sınava, siyaset akademisine katılan 123 kişi iştirak etti. Sınav sorularını cevaplamak üzere ter döken kursiyerlerden birinci olanın ödüllendirileceği ve ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alacağı ifade edildi.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AK Parti'nin kurulduğundan beri eğitime ciddi anlamda önem verdiğini ve "Lider Türkiye" hedefi doğrultusunda siyaset akademisi eğitimlerini gerçekleştirdiğini söyledi.

Türkiye'de 10'uncusu gerçekleştirilen eğitimlerin Malatya'da da 4'üncüsünü gerçekleştirdiklerini kaydeden Tüfenkci, 23 Kasım 2011'de başlayan eğitime kimlik farkı gözetmeden herkesi dahil etmeye çalıştıklarını bildirdi.

"Siyasete ilgi duyan vatandaşlarımız bunu bilinçli olarak yapsın ve kendilerini geliştirme noktasında ders alsın, kendilerine bir şeyler katsınlar istedik" diyen Tüfenkci, 29 Aralık'ta akademinin kapanış dersini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç'in verdiğini aktardı.

Kursiyerlerin eğitimin çok faydalı geçtiğini aktardığını bildiren Tüfenkci, amaçlarının halkın önünü açmak, temel insan hakları noktasında duyarlılığı artırmak, özgürlükçü demokrasi bilincini vermek, insan merkezli politikaları özümsemiş bireyler oluşturmak olduğunu belirtti.

Bülent Tüfenkci, "Bu eğitimi özelikle Türkiye çapında isim yapmış, kendisini ispatlamış akademisyenler, gelişim uzmanları ve siyasetçilerle destekledik. Çalışmanın Malatyalılar için hayırlı olduğunu ve AK Parti ailesi için yeni kadroların oluşmasında faydalanacağımız bir havuz oluştuğunu düşünüyorum" diye konuştu.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin 'Siyaset Akademisi' Eğitimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement