AK Parti'nin Trabzon İlçe Kongreleri - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Trabzon İlçe Kongreleri

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, partisinin 11 ilçede kongrelerinin tamamlandığını belirtti.

28.09.2017 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, partisinin 11 ilçede kongrelerinin tamamlandığını belirtti.

Revi yaptığı yazılı açıklamada, parti olarak ilçe kongrelerinin coşkulu ve heyecanlı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, şehir ve bölge adına da önemli projelere girişimlerin yapıldığını kaydetti.

Bugüne kadar 11 ilçe kongresinin yapıldığını belirten Revi, Çarşıbaşı, Şalpazarı, Tonya, Düzköy, Yomra, Dernekpazarı ve Ortahisar ilçe kongrelerinin de önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini aktardı.

Geçtiğimiz pazar günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımlarıyla Vakfıkebir ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı 147 milyon lira değerindeki 25 tesisisin temel atma töreninin gerçekleştiğini hatırlatan Revi, aynı akşam yapılan "Tabiat Turizmi" toplantısında şehir ve bölge adına turizm master planının ele alındığını ifade etti.

Kadıralak Yaylası'nın tabiat parkı ilan edilmesinin yanı sıra Kadıralak Göletinin inşasının turizm açısından önemine değinen Revi, bu konuda çalışmaların planlı bir şekilde Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Trabzon İlçe Kongreleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement