AK Parti Pamukova 6. Olağan Kongresi Gerçekleşti - Son Dakika
Politika

AK Parti Pamukova 6. Olağan Kongresi Gerçekleşti

AK Parti Pamukova 6. Olağan Kongresi Gerçekleşti

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.

26.08.2017 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Pamukova İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Kongrede AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, İl Koordinatörü Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa İsen ve Ayhan Sefer Üstün, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Kongreye tek aday olarak giren Fatih Akın tekrar AK Parti Pamukova İlçe Başkanı seçildi. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın, "Sakarya'daki ilk kongreyi yapmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kongreler bizim için bayram yeridir. Mutluluğun pekiştiği yerlerdir. İnşallah Sakarya'mızın tüm ilçelerinde seçilecek teşkilatlar hayırlı hizmetler yapmaya devam eder" dedi.

"Yenilenmiş kadrolarla devam"

AK Parti'nin yenilenme sürecine Pamukova'dan başladıklarını belirten Başkan Toçoğlu, "Kongrelerimiz ilimize, ülkemize ve gönül coğrafyamıza hayırlı olsun. İnşallah bu kongrelerden sonra yenilenmiş kadrolarımıza hizmetlerimize devam edeceğiz. Sakarya'da gerek Büyükşehir gerekse ilçe belediye başkanlarımızın gayretli çalışmaları sonucunda kronik bir sorun bırakmadık. Hizmetlerin sonu yok. Eksiklikler elbette var. Onlar için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki yaptığımız ziyaretlerde hiçbir zaman hizmetlerimizle ilgili çok büyük şikayetler almıyoruz. 2014 yılından sonra Sakarya'nın tüm coğrafyası Büyükşehir hizmet alanına girdi. Bizlerde belediye başkanlarımızla tüm ilçelerde köklü çalışmalara imza attık" diye konuştu.

"Uyumlu çalışıyoruz"

Başkan Toçoğlu sözlerinin devamında, " Geyve, Pamukova ve Alifuatpaşa bölgelerimizin kirli suları Sakarya Nehri üzerinden Karadeniz'e ulaşıyordu. Kısa süre içerisinde bu bölgelere altyapı hizmetlerini götürdük ve arıtma tesislerimizi kurduk. Artık sular arıtılarak nehre bırakılıyor. Pamukova Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizlerle uyumlu çalışarak Pamukova'ya çok güzel şeyler kazandırdı. Altyapısıyla, üst yapısıyla, doğalgazıyla, yollarıyla pırıl pırıl bir Pamukova ile karşı karşıyayız. Bundan sonra da bu çalışmalara beraberce devam edeceğiz. Pamukova'ya bölgenin en güzel tesisi olan Esentepe Park'ı kazandırdık. Pamukova Belediyesi'nin Gölpark Tesisi, meydan düzenlemesi gibi çalışmalarını beraberce götürdük, götüreceğiz. İnşallah Pamukova'mıza hizmet sunmaya devam edeceğiz. Kongremiz hayırlı olsun. İnşallah yenilenmiş bir enerji ile yeni bir sinerji ile yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"Kongreler bizim için bayram"

Milletvekili Üstün ise yaptığı açıklamada, "Kongreler bizim için bayram günüdür. İlk adımı Pamukova'da atıyoruz. Bu süreç başka bir sürecin kapısını aralıyor. Kongrelerden sonra artık durmak yok 2019'un hemen başında yerel seçimlerimiz var. Yine nefes almadan kendi oylarımızla değiştirdiğimiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin seçimleri var. Bu kongre süreçleri bu manada çok önemli. Pamukova bizleri her zaman heyecanlandıran bir ilçemiz. Pamukova denince aklımıza AK Parti'nin gelmesi lazım. Çünkü Pamukova beldeden yaşanabilir bir şehre AK Parti döneminde dönüştü. Şu anda kendine yeten bir ilçe haline geldi. AK Parti geçtiğimiz 15 yılda çok büyük hizmetler yaptı. Ama asıl bundan sonra yapacağımız hizmetleri hayal bile edemiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Sakarya'nın şahlanması önemli"

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "2013 Mayıs ayında IMF'ye son taksiti ödediğimiz ay. Bağımlılıkların en büyüğü ekonomik bağımlılıktır. IMF'nin bir ülkeye kredi vermesi demek paranı nereye harcayacaksın ben karar vereceğim demek. Cumhurbaşkanımız bunu gördüğü için bu yönde adımlar attı. O Mayıs ayında ayrıca 3. havalimanının sözleşmesi imzalandı. Bu havalimanının Türkiye ekonomisine getirisi günümüzdeki ekonomik verilerle hesaplanamıyor. Yine o Mayıs'ta 3. köprünün sözleşmesi imzalandı. 2013 Mayıs ayının sonunda ise gezi olayları ortaya çıktı. Ne zaman şahlanmaya başlasak bu ülkeye engel olunmaya çalışılıyor. Biz gezi olaylarını, 17/25 Aralık sürecini ve en hain kalkışma olan 15 Temmuz'u atlattık. Sakarya'nın şahlanması önemli. Sakarya ayağa kalkamazsa Türkiye ayağa kalkamaz. Teşkilatlar bizi dimdik ayakta tutan ana damarlarımız. Allah bu kongre sürecinde bizi, Sakarya'yı ve Pamukova'yı mahcup etmesin. 2019'da çok önemli bir siyasi döneme gireceğiz. 2019 seçimlerinde de inşallah kendi çitamızı yükselteceğiz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Pamukova 6. Olağan Kongresi Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement