AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ı Ziyaret Etti

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç\'ı Ziyaret Etti

Bakan Kılıç: "Sadece Samsun'da değil, Türkiye genelinde güzel başarılar kazanacağımız bir seçim olacağını ümit ediyorum"

14.02.2014 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın başkanlığındaki ilçe yöneticileri ve ilçe belediye başkan adayları adına yemek veren Kılıç, yaptığı konuşmada, AK Parti Samsun Teşkilatı'nın çok güçlü olduğunu belirtti.

30 Mart günü gerçekleşecek yerel seçimlere çok az bir zaman kaldığını vurgulayan Kılıç, "Seçimlere 43 gün kaldı. AK Parti Samsun Teşkilatı olarak, seçimlerde nasıl bir şekilde çalışmamız gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Çünkü burada bulunan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu daha önce seçim kampanyaları konusunda önemli tecrübeler yaşamış isimler" ifadelerini kullandı.

Adayların ve AK Parti Samsun Teşkilatının sahip olduğu tecrübenin önemine dikkati çeken Kılıç, şunları kaydetti:

"Samsun ölçeğinde çok başarılı bir seçim süreci geçireceğimizden ve güzel sonuçlar alacağımızdan eminim. Samsun teşkilatı, aday adaylığı süreci de dahil olmak üzere tüm seçim süreçlerini kardeşçe, dostça, birliktelik içerisinde geçirmiş bir teşkilat. Bu açıdan iyi bir sınav verdiğimiz kanaatindeyim. Şimdi, tüm arkadaşlarımızın mevcut adaylarımızın desteklenmesi konusunda gösterdiği azim, bizler için çok önemli. Bu birliktelik ve yoğun çalışma dönemimizin ardından, bu masada bulunan tüm adaylarımızın inşallah seçimlerin açıklandığı akşam 'belediye başkanı' olacaklarına inanıyorum. Sadece Samsun'da değil, Türkiye genelinde güzel başarılar kazanacağımız bir seçim olacağını ümit ediyorum. Gece gündüz çalışarak, kenetlenerek, yorulmadan, bıkmadan, tıpkı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı gibi tüm gücümüzle çalışırsak, oylarımızın artacağını her birlikte göreceğiz. Bu süreçte ve bundan sonrasında AK Parti Samsun Teşkilatı olarak bir olacağız, beraber olacağız, birlikte koşacağız."

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise Bakan Kılıç önderliğinde Samsun'da çok güzel işlere imza atacaklarını dile getirerek, "İnşallah bizden başarı bekleyen kişilerin beklentilerini boşa çıkartmayacağız. Sadece kazanmak yetmez, oy oranımızı artırarak seçimlerden zaferle ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Yemekte ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Kaymakçı da hazır bulundu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement