AK Parti "Türkiye Buluşmaları" Sürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti "Türkiye Buluşmaları" Sürüyor

Hükümet Politikalarının Daha İyi Anlaşılabilmesi İçin Organize Edilen "Türkiye Buluşmaları" Sürüyor.

06.03.2011 14:58

AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları ile Genel Merkez arasındaki kaynaşmayı arttırmak ve Hükümet politikalarının daha iyi anlaşılabilmesi için organize edilen "Türkiye Buluşmaları" sürüyor.

Alaaddin Keykubat Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Hasan Angı, Mustafa Kabakçı, Hüsnü Tuna, Ali Öztürk, Ahmet Büyükakkaşlar, Muharrem Candan ve Kerim Özkul, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ve partililer katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili İrfan Gündüz, AK Parti'nin hiçbir zaman vatandaşının başını öne eğdirecek bir tutum içinde olmadığını söyledi.

Türkiye'de Cumhuriyet Tarihi'nde bu yıl ilk kez gelirin giderden daha fazla olduğunu ifade eden Gündüz, "Bunun sonucunda Torba Yasası'nı çıkardık. Borçlarınızdan faizleri sildik. Ana borcunuzu da 5 yılda ödeyebileceksiniz. Bu yasa aynı zamanda Türkiye'de dengeli ve sağlam bir bütçe çıkardığımızın bir kanıtı" dedi.

Gündüz, 12 Haziran 2011'de yapılacak genel seçimlerin kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, AK Parti'nin yine tek başına iktidar olacağını iddia etti.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti 'Türkiye Buluşmaları' Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement