Ak Partili Heyetten Bağlar İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Heyetten Bağlar İlçe Teşkilatına Ziyaret

Ak Partili Heyetten Bağlar İlçe Teşkilatına Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker ve beraberindeki heyet AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek referandum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

01.04.2017 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker ve beraberindeki heyet AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek referandum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı'nda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak üzere teşkilat binasına gitti. AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Eker, referandum çalışmaları hakkında Başkan Gezer'den bilgi aldı. Gezer, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında gidilmedik yer bırakmayacaklarını belirterek, gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Kendi başkanlığında oluşturdukları bir heyet ile mahalle mahalle, köy köy, sokak sokak, ev ev dolaştıklarını dile getiren Gezer, gittikleri her yerde cumhurbaşkanlığı ve yeni hükümet sistemini anlatarak broşürler dağıttıklarını kaydetti. Çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Gezer, Bağlar ilçesinde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Gezer ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Heyetten Bağlar İlçe Teşkilatına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement