Ak Partili İpek, 'muhalefeti Çok İyi Koruyup Kollamak Lazım' - Son Dakika
Politika

Ak Partili İpek, 'muhalefeti Çok İyi Koruyup Kollamak Lazım'

Ak Partili İpek, \'muhalefeti Çok İyi Koruyup Kollamak Lazım\'

Ramazan Bayramı nedeniyle Antalya'nın Alanya İlçesi'ne gelen AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, parti binası önünde partililerle bayramlaştı.

30.08.2011 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı nedeniyle Antalya'nın Alanya İlçesi'ne gelen AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, parti binası önünde partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmaya, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Burada partililerle bir süre sohbet eden İpek, daha sonra Alanya protokolü ile bayramlaşmak için Belediye Düğün Salonu'na geçti.

BAYRAMLAŞMAK İÇİN CHP'LİLERİ BEKLEDİLER

Kalabalık bir grupla düğün salonuna gelen Haluk İpek ile Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Belediye Başkanı AK Partili Hasan Sipahioğlu ve protokol üyeleriyle bayramlaştı. Siyasi parti temsilcileriyle de bayramlaşan İpek ve Çavuşoğlu, bayramlaşmak için CHP'lileri bekledi. CHP'lilerin geç kalması üzerine İpek, "Bugün her şeyi bir kenara bırakıp bayramlaşıp sarılmak lazım. Her şeyin olumlu düşünülmesi gereken bir gün. Siyasetin değişik düşünceleri olabilir. Değişik zamanlarda değişik yorumlar yapılabilir ama bugün bayramı kutlayacağız. Bütün yönetimlerde iktidar oluyor ama, muhalefet sadece demokrasilerde olmaktadır. Muhalefeti çok iyi koruyup kollamamız lazım" dedi.

Bir gazetecinin 'CHP'nin korunmaya ihtiyacı var mı?' sorusu üzerine İpek, "O manada değil" diye cevap verdi.

CHP'LİLER DE GELDİ

Mevlüt Çavuşoğlu ise, "Partiler önce parti binalarında toplanıyor. Sonrada buraya gelip bayramlaşıyorlar. Bazen bir parti önce geliyor, bazen de sonra geliyor. Bunlar normaldir. Bayramlaşmak için bekliyoruz" diye konuştu.

Bayramlaşmaya geç kalan CHP'liler Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek eşliğinde düğün salonuna geldi. Emek, İpek ve Çavuşoğlu ile bayramlaşarak, protokoldeki yerini aldı. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Ak Partili İpek, 'muhalefeti Çok İyi Koruyup Kollamak Lazım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement