Ak Partili Pekgüzelden Bir Günde İki Miting - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Pekgüzelden Bir Günde İki Miting

Ak Partili Pekgüzelden Bir Günde İki Miting

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, seçim çalışmalarında tempoyu arttırdı.

24.03.2014 12:55

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, seçim çalışmalarında tempoyu arttırdı. Aynı gün içerisinde Dalama ve Umurlu'da miting düzenleyen Pekgüzel, vatandaşlara hitap etti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlar konvoyu yollarda karşılayarak büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Yasası'yla birlikte mahalle statüsüne dönüşecek olan Dalama ve Umurlu'daki vatandaşlarla buluşan AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, Dalama ve Umurlu'da yapacağı çalışmalar ve projelerini anlattı.

Öncelikle Efeler Belediye Başkanlığı sınırlarını çizerek konuşmasına başlayan Pekgüzel, şunları söyledi: "Efeler Belediyesi'nin sınırları, mevcut Aydın Belediyesi'nin şimdi kapsadığı alanın tam 65 kat büyüklüğüne erişecek. Yani çok büyük bir alanda önemli hizmetler vermeye talip oluyoruz. Bu yasanın temel amacı, Dalama'da, Eğrikavak'ta ve diğer mahalleye dönüşen belediyelerde vatandaşa daha çok hizmet verebilmektir. Böyle bir yasaya bizim muhalefet partimiz karşı çıkmış ancak hükümetimizin dik duruşuyla bu yasa meclisten geçmiştir. Şehrimizi bu yasayla buluşturan hükümetimize teşekkür ederiz. Bu yasayla Büyükşehirimiz Aydın'da oluşacak. Ben Efeler'i marka ilçe yapacağım; ve marka ilçeyi oluştururken de halkın içinde olacağım. Vatandaş ne zaman isterse bana ulaşabilecek bu seçim bize hayırlı uğurlu olsun" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Pekgüzelden Bir Günde İki Miting - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement