Akçatepe İlk ve Ortaokulu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika
Yerel

Akçatepe İlk ve Ortaokulu'nun Temeli Atıldı

Akçatepe İlk ve Ortaokulu\'nun Temeli Atıldı

Adıyaman Tut ilçesi Akçatepe Köyünde 8 derslikli ilk ve ortaokulunun temeli törenle atıldı.

27.05.2013 17:17

Adıyaman Tut ilçesi Akçatepe Köyünde 8 derslikli ilk ve ortaokulunun temeli törenle atıldı.

Temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Açış konuşmasını yapan ve okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten köy muhtarı Mehmet Altundaş'ın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit, eğitime katkı sağlayan protokol üyelerine teşekkür ederek, eğitim hizmetleri en ücra yerlere ulaştırmak için büyük çaba içerisinde olduklarını söyledi.

Kaymakamı Ramazan Kendüzler ise konuşmasında,

"Teknoloji çağı olan günümüzde rekabet edebilmemiz ve sosyo-ekonomik olarak gelişmemiz için iyi bir eğitim almamız gerekiyor. İyi bir eğitim almamız için de fiziki olarak yeterli okullara ihtiyacımız var. İlçemiz genelinde 4 tane okul yapılmakta olup bu ilçemiz açısından çok önemli bir fırsattır. Akçatepe Köyü'ne en önemli ihtiyacı olan okulun yanı sıra, köy için büyük bir ihtiyaç olan kanalizasyon ve yolların kilitli parke çalışmaları yapılmaktadır. Bu anlamda Adıyaman genelinde en şanslı köy Akçatepe Köyüdür. İlçemize yapılan bu okulların baş mimari ise Valimiz Mahmut Demirtaş'tır" dedi.

Konuşmaların ardından Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş adına İlçe Kaymakamı Ramazan Kendüzler'e eğitime katkılardan dolayı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit ve Köy Muhtarı Mehmet Altundaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

8 Derslikli Akçatepe İlk ve Ortaokulu 1 milyon 200 bin TL'ye mal olacak ve 7 ayda tamamlanacak.

Temel atma törenine Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Belediye Başkanı Mehmet Akat, İlçe Garnizon Komutan V. J. Bçvş. Harun Köprülü, ilçe daire amirleri, okul müdürleri ve köy halkı katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçatepe İlk ve Ortaokulu'nun Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement