Alacak-verecek Yüzünden Arkadaşını Öldüren Zanlı Karpuz Tarlasında Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Alacak-verecek Yüzünden Arkadaşını Öldüren Zanlı Karpuz Tarlasında Yakalandı

Alacak-verecek yüzünden arkadaşını öldüren zanlı karpuz tarlasında yakalandı Adana'da alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle yaralayan ve ölmesine neden olan şüpheli, saklandığı karpuz tarlasında yakalanıp adliyeye sevk edildiADANA - Adana'da alacak-verecek...

19.07.2017 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alacak-verecek yüzünden arkadaşını öldüren zanlı karpuz tarlasında yakalandı

Adana'da alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle yaralayan ve ölmesine neden olan şüpheli, saklandığı karpuz tarlasında yakalanıp adliyeye sevk edildi

ADANA - Adana'da alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle yaralayan ve ölmesine neden olan şüpheli saklandığı karpuz tarlasında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, 17 Temmuz Pazartesi günü saat 16.30 sıralarında Seyhan İlçesi Emin Ağa Caddesi'nde bulunan bir tavukçuda meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Alptekin, 16.30 saatlerinde tavukçu işleten Bahattin Tunç'un yanına gelerek alacak-verecek meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Alptekin, aracına giderek pompalı tüfeğini alıp Tunç'un iş yerine tekrardan gelip ateş etti. Bahattin Tunç, göğsünden ve karnından yaralandı. Çevredeki vatandaşların silahlı kavgayı görmesiyle olay yerine gelen ambulans ekipleri Tunç'u Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ve yoğun bakıma alındı. İbrahim Alptekin ise olay yerinden kaçtı.

Akşam saatlerinde ise Bahattin Tunç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise her yerde İbrahim Alptekin'i aradı. Gece saatlerinde ise Alptekin'in Seyhan İlçesi Büyükdikili Mahallesi'nde bulunduğunu öğrenen ekipler mahalleye gidip Alptekin'i saklandığı karpuz tarlasında bulup gözaltına aldı. İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Alptekin, suçu üstünden atmaya çalıştı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan zanlı, önce Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Adli Tıp Birimi'nde ise İbrahim Alptekin'in yakınları ağıt yaktı.

Olay anı güvenlik kamerasında

İbrahim Alptekin'in arabadan pompalı tüfeğini alıp tavukçuya girmesi ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Alacak-verecek Yüzünden Arkadaşını Öldüren Zanlı Karpuz Tarlasında Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alacak-verecek Yüzünden Arkadaşını Öldüren Zanlı Karpuz Tarlasında Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement