Alanya'da minibüsün gölete yuvarlanması - - Son Dakika
Güncel

Alanya'da minibüsün gölete yuvarlanması -

Alanya\'da minibüsün gölete yuvarlanması -

Antalya'nın Alanya ilçesinde baraj inşaatında çalışan işçileri taşıyan servis minibüsünün gölete yuvarlanması sonucu ölen Bünyamin Erdoğan ve Mehmet Metkin'in cenazeleri, memleketlerinde toprağa verildi.

29.12.2013 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde baraj inşaatında çalışan işçileri taşıyan servis minibüsünün gölete yuvarlanması sonucu ölen Bünyamin Erdoğan ve Mehmet Metkin'in cenazeleri, memleketlerinde toprağa verildi.

Kazada yaşamını yitiren Bünyamin Erdoğan'ın (30) cenazesi, memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Kazancı beldesindeki evine getirildi. Erdoğan'ın cenazesi, burada helallik alınmasının ardından belde mezarlığına götürüldü.

Bünyamin Erdoğan'ın babası Mustafa, annesi Emine ve eşi Fadime Erdoğan'ın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Erdoğan'ın cenazesi, mezarlık önünde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında defnedildi.

Cenaze törenine Kazancı Belediye Başkanı Uğuz Tekin ile Erdoğan'ın iş arakadaşları ve yakınları da katıldı.

- Uyuyakaldığı için kaza yapan servisi kaçırmış

Törene katılan Erdoğan'ın iş aradaşı Servet Kirişli (25), AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bünyamin Erdoğan ile yaklaşık 3 aydır aynı iş yerinde birlikte çalıştıklarını söyledi.

Erdoğan'ın kepçe operatörü olarak çalıştığı iş yerinde kendisinin de kamyon şoförlüğü yaptığını ifade eden Kirişli, "Hergün aynı servisle işe gider gelirdik. Kazanın olduğu gün uyuyakaldığım için servisi kaçırdım. Başka bir servisle işe gitmek zorunda kaldım. Uyuyakalmasaydım ben de aynı serviste olacaktım. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, hepimizin başı sağolsun" dedi.

- Mehmet Metkin'in cenazesi

Kazada yaşamını yitiren Mehmet Metkin'in (33) cenazesi ise memleketi Konya'nın Taşkent ilçesine bağlı Bolay beldesine getirildi. Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Metkin'in cenazesi evine getirildiği sırada yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

Metkin'in cenazesi, belde mezarlığı önünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dün Antalya'nın Alanya ilçesinde baraj inşaatında çalışan işçileri taşıyan minibüsün gölete devrilmesi sonucu 8 kişi yaşamını yitirmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alanya'da minibüsün gölete yuvarlanması - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement