Alanyasporlu Tzavellas: Emre Akbaba 5 Milyon Euroya Beşiktaş'ta - Son Dakika
Spor

Alanyasporlu Tzavellas: Emre Akbaba 5 Milyon Euroya Beşiktaş'ta

Aytemiz Alanyasporlu Georgios Tzavellas, sosyal medyada yaptığı canlı yayında, "Emre Akbaba 10 numara. 5 milyon euroya garanti Beşiktaş'ta" dedi.

14.05.2018 20:52  Güncelleme: 20:53

Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor'un yetenekli ismi Emre Akbaba ile ilgili olarak flaş bir iddia ortaya atıldı.

Aytemiz Alanyasporlu Georgios Tzavellas, Instagram'dan canlı yayın yaptığı sırada Emre Akbaba'nın Beşiktaş'a transfer olacağını açıkladı.

"EMRE GARANTİ BEŞİKTAŞ'TA"

Tzavellas, canlı yayında Emre Akbaba'yı çektiği sırada "Emre Akbaba 10 numara! 5 milyon euroya garanti Beşiktaş'ta" ifadelerini kullanarak 25 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı takıma gideceğini dile getirdi.

Emre Akbaba ile ilgili bu flaş transfer sözlerinin ardından iki kulüpten de henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Aytemiz Alanyaspor'un yanı sıra A Milli Takım forması da giyen Emre Akbaba, bu sezon Süper Lig'de 33 maçta 14 gol attı, 10 da asist yaptı.

Alanyasporlu Tzavellas: Emre Akbaba 5 Milyon Euroya Beşiktaş\'ta

Son Dakika Spor Alanyasporlu Tzavellas: Emre Akbaba 5 Milyon Euroya Beşiktaş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Uhu: Emre iyi futbolcu.. Besiktasa katkisi olur.. Yabanci kisitlamasi yeniden geldiginde onemi dahada artacak.. 7 1 Yanıtla
  • enes kökçü: emre akbaba ve adem büyük ligde en beyendiğim türk futbolcular beşiktaşımıza fayda sağlayacaklarını düşünüyorum fiko başkanımız bunlar ingiltereyede satar 0 1 Yanıtla

Advertisement