Albayrak Holding'den, AK Parti Aday Adayı Demirci'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Albayrak Holding'den, AK Parti Aday Adayı Demirci'ye Ziyaret

Albayrak Holding\'den, AK Parti Aday Adayı Demirci\'ye Ziyaret

Albayrak Holding Yönetim Kurulu üyesi Albayrak, arkadaşı olan Devrek Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adayı Ayhan Demirci'yi ziyaret etti.

19.11.2013 17:05  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Albayrak, hukuk fakültesinden arkadaşı olan Devrek Belediye başkanlığına AK Parti'den aday adayı Ayhan Demirci'yi ziyaret etti.

Ayhan Demirci, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden arkadaşları olan Albayrak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey yönetici Hikmet Şahin, Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Vacit Durdubaş'ı kendisine ait hukuk bürosunda ağırladı.

AK Parti Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ayhan Demirci, "Albayrak Holding'in çok değerli yöneticisi Kazım Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yine çok değerli üst düzey yetkili dostumuz Hikmet Şahin'nin, bir zamanlar İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde birlikte eğitim gördüğümüz bu arkadaşlarımızın ilçemize gelerek şahsımı ziyaret etmeleri beni çok duygulandırdı. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı ayrı, ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Demirci, ziyaretin anısına misafirlerine birer Devrek Bastonu hediye etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Albayrak Holding'den, AK Parti Aday Adayı Demirci'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement