Alman Öğrenciler, Ayaş'a Hayran Kaldı - Son Dakika
Yerel

Alman Öğrenciler, Ayaş'a Hayran Kaldı

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Almanya Münster Üniversitesi Protestan-Teoloji Fakültesi'nin ortak çalıştayı için bir araya gelen öğrenciler, Ayaş ilçesinin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

26.04.2015 16:03

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Almanya Münster Üniversitesi Protestan-Teoloji Fakültesi'nin ortak çalıştayı için bir araya gelen öğrenciler, Ayaş ilçesinin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Öğrenci heyetinde yer alan 20 Alman ile 20 Türk öğrenci, gördükleri yerlere ilişkin hayranlıklarını dile getirdi. Öğrencilere, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof Dr. Osman Taştan ile Prof. Dr. Hans-Peter Grosshans eşlik etti. Grosshans, "Böyle bir doğa ve tarih şehrine gelmekten ve sizlerin kültürünü tanımaktan çok mutluyuz. Öğrencilerimize gösterdiğiniz ilgi ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilere ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Bülent Taşan ise ilçenin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verdi. Ziyarette, eski milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan da yer aldı.

Hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilere, Ayaş'ın yöresel yemekleri ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alman Öğrenciler, Ayaş'a Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement