Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Ankara'da mobilyacılar sitesinde çıkan yangında, 5 işçinin dumandan etkilenmemek için binanın üst katına çıktığı, yangın üst katlara sıçrayınca kaçacak yer bulamadıkları için zehirlenerek öldükleri ortaya çıktı.

16.01.2019 22:20  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da mobilyacılar sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 5 Suriye uyruklu işçinin, binaın üst katına kaçtığı, burada dumandan etkilenerek öldükleri açıklandı.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, mobilyacılar sitesindeki 4 katlı fabrikada yangın çıktı. Fabrikada mahsur kalan ve yaralanan 5 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İçeride kalan başka işçilerin de olduğu belirtiliyor. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Suriyeli 5 işçinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Yangın, akşam saatlerinde Altındağ ilçesi Ulubey Mahallesi'nde bulunan mobilyacılar sitesindeki 4 katlı fabrikada meydana geldi. Binadan yükselen dumanları fark eden çevredekiler itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

ÜST KATA KAÇAN İŞÇİLER KAÇACAK YER BULAMADI

Yangının binanın bodrum katında başladığını belirten Ersoy, "Koltuk imalatı yapılan bir yer. Saat 18.00 sıralarında başlıyor yangın. O sırada 5 Suriyeli alt katta dumandan etkilenmemek için yukarıya kaçmış. Yangın da yukarıya ulaştığında 5'ini de kaybettik maalesef. 3'ünün kimliğini tespit ettik, diğerlerinin tespit çalışması sürüyor. Yangın şu anda kontrol altında" dedi.

Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

5 İŞÇİ DE KURTARILDI

Ekipler, ilk belirlemelere göre binada mahsur kalan 5 kişiyi pencereleri kırıp, merdivenle kurtardı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. İçeride mahsur kalan başka işçilerin de olduğu belirtiliyor.

Yangını söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen itfaiye erlerine ise ambulanslarda müdahale edildi.


Ankara\'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Son Dakika Güncel Ankara'daki Yangın Faciasında 5 İşçinin Ölüm Nedeni Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • comolokko: Ölünün rengi dili uyruğu yoktur insan insandır ne ara bu kadar acımasız olduk ölenler suriyeli diye sevinenler var be.. ALLAH HEPSİNE GANİ GANİ RAHMET EYLESİN 3 0 Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin normalde binalar arasında yan: omer 0 0 Yanıtla
  • Sivridil: Birazdan aciklama gelir, yangin calismanin fitratinda var, diyebilirler 0 0 Yanıtla
  • PEKİ SEBEBİ: Sigortasız Onbinlerce işçi çalıştırılıyor. Türklerin iş imkanını azalttikları gibi grev kran gibi kullanılıp iş güvenliği konusundaki standartları aşağı çekiyorlar. İşverenlerin ve devletin ucuz ve değersiz işçi hoşuna gidiyor. Yazık adamlar can verirken birbirine sarılmış. 0 0 Yanıtla

Advertisement