Ankara Kazan Elifsu, 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' Adlı Şiiri Okurken Duygulandırdı - Son Dakika
Güncel

Ankara Kazan Elifsu, 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' Adlı Şiiri Okurken Duygulandırdı

Ankara Kazan Elifsu, \'Mustafa Kemal\'in Kağnısı\' Adlı Şiiri Okurken Duygulandırdı

Elifsu, 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' adlı şiiri okurken duygulandırdıVIDEO YOKHasan POLAT/KAZAN(Ankara), (DHA)- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ankara'nın Kazan İlçesi'nde coşkuyla kutlandı.

23.04.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elifsu, 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' adlı şiiri okurken duygulandırdı

VIDEO YOK

Hasan POLAT/KAZAN(Ankara), (DHA)- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ankara'nın Kazan İlçesi'nde coşkuyla kutlandı. İlkokul öncesi çok sayıda kıtadan oluşan şiiri ezbere okurken herkesi duygulandıran Elifsu Cevher, bu kez Kazan Hamdiye İlkokulu 2/B sınıfını temsilen Fazıl Hüsnü Dağlarca'nın 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' adlı 7 kıtalık şiiri adeta yaşayarak ezbere okuyan 8 yaşındaki Elifsu CEvher, salondan büyük alkış aldı. Bu sırada Kıbrıs Gazisi Özcan Altunel yerinden kalkıp, Elifsu'yu tebrik etti.

Kazan Hamdiye Ünlü İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 23 Nisan kutlama programına Kazan Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Bayar, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Çıtlak, Emniyet Müdürü Murat Sansar, Jandarma Komutanı Murat Bozdağ, Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz ve veliler katıldı. Yaklaşık 2 saat süren gösterilerde çocuklar, Atatürk'ün Gençliğe hitabesini, dünya çocukları, oratoryo, Seymen ve Artvin yöresi halk oyunları gösterileri ile çocuk korosunun seslendirdiği türkülerle dolu dolu bir program gerçekleştirdiler. Öğrenci velilerinin de yoğun ilgi gösterdiği programda birçok veli elinde cep telefonuyla anı ölümsüzleştirdi.

İlkokul 2. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Elifsu Cevher'in büyük bir içtenlikle okuduğu 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' şiiri, salondan büyük alkış aldı. Elifsu'nun yaşayarak okuduğu şiiri dinleyenler duygu dolu anlar yaşadı. Şiirin ardından salondan alkış koparken, Kıbrıs Gazisi Özcan Altunel yerinden kalkıp, Elifsu'yu tebrik etti.

Elifsu Cevher, ilkokul öncesinde de ezberlediği uzun bir şiiri okurken dikkatleri üzerine çekmişti. Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz, Elifsu Cevher'e okuduğu şiirden dolayı plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Kazan Elifsu, 'Mustafa Kemal'in Kağnısı' Adlı Şiiri Okurken Duygulandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement