Ankara Valisi Şahin'den Anneler gününe özel video - Son Dakika
Genel

Ankara Valisi Şahin'den Anneler gününe özel video

Ankara Valisi Şahin'den Anneler gününe özel video Ankara Valisi Vasip Şahin Anneler günü nedeniyle bir video klip yayımladı.

10.05.2020 02:49  Güncelleme: 06:20

Ankara Valisi Şahin'den Anneler gününe özel video

ANKARA - Ankara Valisi Vasip Şahin Anneler günü nedeniyle bir video klip yayımladı.

Ankara Valisi Vasip Şahin Anneler günü nedeniyle bir video klip yayımladı. Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda," Karşılıksız emeğin, gayretin, fedakarlığın, bitmez sevgi ve merhametin anlamı annelerimizin anneler günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Vali Şahinin Mesajında, "Ailenin güçlü temeller üzerinde var olmasını sağlayan, yüreğindeki sonsuz sevgi ve şefkatle bu ülkenin evlatlarını yetiştiren annelerimiz, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması ve toplumumuzun aydınlık geleceğinin inşasında en önemli güvencemizdir." vurgusu yapan Şahin, salgın sürecinde gereken özenin gösterilmesi konusunda şunlara işaret etti:

"İçinde bulunduğumuz zorlu süreçte de yuvasını sevgisiyle, fedakarlığıyla kuşatan, koruyan annelerimizin yanında olamasak bile onlara duyduğumuz sevgi ve saygıyı bir vesile ile göstermeli; salgın sürecinde sağlıklarını koruma hususunda gereken özeni göstermeliyiz.

Bu düşüncelerle, başta Kovid-19'la mücadelede başarı gösteren özverili sağlık çalışanı anneler ile evlatlarını vatanımız uğruna şehit veren tüm şehit anneleri olmak üzere bütün annelerin gününü kutluyor, esenlik dolu günler diliyorum."

Ankara Valisi Şahin\'den Anneler gününe özel video
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Ankara Valisi Şahin'den Anneler gününe özel video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement