Ankaralılardan 'Dolar' Tepkisi: "Dolar Yerde, TL Cepte" - Son Dakika
Genel

Ankaralılardan 'Dolar' Tepkisi: "Dolar Yerde, TL Cepte"

Ankaralılardan 'Dolar' tepkisi: "Dolar yerde, TL cepte"ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği üyeleri, Ulus semtinde döviz ve altınlarını bozdurdu.

11.08.2018 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaralılardan 'Dolar' tepkisi: "Dolar yerde, TL cepte"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği üyeleri, Ulus semtinde döviz ve altınlarını bozdurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman ve beraberindeki AHİD üyeleri, "Ülkene sahip çık, dövizini-altınını bozdur" sloganıyla, Ankara'nın Ulus semtindeki Anafartalar Caddesi'nde buluşarak, döviz ve altınlarını bozdurdu.

Çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinlikte, elindeki dolarları bozdurduğunu belirten Hatice Yavuz Duygu, "Mutluyum, hiçbir zaman düşünmüyorum. Hiçbir zaman üzülmedim de hep TL'ye destek verdim. Dolarlar yerde, param cepte. Dolar yerde, TL cepte" dedi.

Yabancı lobilere hiçbir zaman destek vermeyeceklerini belirten Hatice Yavuz Duygu, "Eşim de ben de altın ve dolarlarımızı bozdurduk, mutluyum" şeklinde konuştu.

Evinde hiç fazla dolar tutmadığını da ifade eden Hatice Yavuz Duygu, "Cumhurbaşkanımın söylediklerine katılıyor ve destekliyorum. Her şey ülkem için. Canım feda olsun, bu ülkeye bu vatana canım kurban olsun. Ben Osmanlı torunuyum, bu vatan için ölürüm" dedi.

Kalabalıktan bir başka vatandaş ise "Bizim gidecek başka ülkemiz yok. Ülkemize sahip çıkmak zorundayız. Suriye gibi olmak istemiyorsanız, ülkenize sahip çıkın. Gün birlik günü, siyaset yapma günü değil. Ben de döviz bozdurdum. Herkes ne kadarı varsa, üç-beş herkes bozdursun" dedi.

Kalabalığın içinden konuşan başka bir vatandaş da, "Bu insanları Çanakkale'de, savaşlarda, 15 Temmuz'da yıkamadılar. Dolarla hiç yıkamazlar. Trump denen adam bunu unutmasın, bu memleket sahipsiz değil" dedi.

Kuyumcunun önünde toplanan kalabalık daha sonra, "Kahrolsun Amerika" sloganları attı ve tekbir getirdi.

Ankaralılardan \'Dolar\' Tepkisi: "Dolar Yerde, TL Cepte"
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Ankaralılardan 'Dolar' Tepkisi: 'Dolar Yerde, TL Cepte' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement