"Annemi Dövme" Dedi, Dinlemeyen Babasını Bıçakla Öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

"Annemi Dövme" Dedi, Dinlemeyen Babasını Bıçakla Öldürdü

Kayseri'de, davranış bozukluğu hastalığı olan Furkan Değirmenci, kendisi gibi davranış bozuklukları olan babası Hamza Değirmenci'yi, annesini dövdüğü gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü.

18.01.2018 13:01  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de, zihinsel ve davranışsal bozukluklara yol açan Huntington hastası olan Furkan Değirmenci (23), aynı hastalıkla mücadele eden babası Hamza Değirmenci'yi (52), annesini dövdüğü gerekçesiyle bıçaklayarak öldürdü.

ÇAY DEMLEMEDİĞİ İÇİN DÖVMÜŞ

Olay, merkez Kocasinan ilçesi Serçeönü mahallesi Saray Caddesi Erciyes Siteleri'ndeki binanın 2'nci katındaki dairede meydana geldi. Eve geç gelen işçi emeklisi Hamza Değirmenci, 25 yıllık eşi Nebahat Değirmenci'den çay demlemesini istedi. İddiaya göre, olumsuz yanıt alınca sinirlenen Hamza Değirmenci, eşini saçından sürükleyip, mutfağa götürmek istedi.

BIÇAĞI BOĞAZINA SOKTU

Bu sırada araya, asansör tamircisi oğlu Furkan Değirmenci girdi. Baba ile oğlu arasındaki tartışma büyüdü. Furkan Değirmenci, mutfak tezgahı üzerinde duran ekmek bıçağıyla babasını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, öldürdü.

"YAPMA BABA" DEMİŞ

Furkan Değirmenci, daha sonra polise teslim oldu. Furkan Değirmenci'nin polise verdiği ilk ifadesinde, "Babam anneme sürekli şiddet uyguluyordu. Olay sırasında da öyle oldu. Annemi saçlarından sürükleyerek, döverek mutfağa götürürken, 'Yapma' diye bağırdım. Beni de tehdit ederek, üzerime yürüdü. Sonrasında kendimi kaybettim" dediği öğrenildi.

"Annemi Dövme" Dedi, Dinlemeyen Babasını Bıçakla Öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa 'Annemi Dövme' Dedi, Dinlemeyen Babasını Bıçakla Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement