Annesinin Öldürdüğü Babasının Tabutuna Sarılıp Öptü - Son Dakika
3. Sayfa

Annesinin Öldürdüğü Babasının Tabutuna Sarılıp Öptü

Annesinin öldürdüğü babasının tabutuna sarılıp öptü Karısının öldürdüğü polis defnedildi Baba mezara, anne cezaevine gittiAMASYA - Amasya'nın Taşova ilçesinde karısının uyurken öldürdüğü Şirnak'ta görevli polis memuru Ertuğrul Yılmaz(48), son yolculuğuna uğurlandı.

16.08.2017 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Annesinin öldürdüğü babasının tabutuna sarılıp öptü

Karısının öldürdüğü polis defnedildi

Baba mezara, anne cezaevine gitti

AMASYA - Amasya'nın Taşova ilçesinde karısının uyurken öldürdüğü Şirnak'ta görevli polis memuru Ertuğrul Yılmaz(48), son yolculuğuna uğurlandı.

Görev yaptığı Şırnak'tan memleketi Amasya'nın Taşova ilçesine izine geldiği gün tartıştığı 8 yıllık eşinin uyuduktan sonra beylik tabancasıyla kafasına ateş etmesi sonucu ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 48 yaşındaki Ertuğrul Yılmaz, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi. Cenazeye Yılmaz'ın yakınları ve polisler de katıldı.

Daha önce yaptığı iki evlilikten 2 çocuğu olduktan sonra 8 yıl önce evlendiği M.Y'den de biri kız 2 çocuğu daha olan Yılmaz'ın 7 yaşındaki oğlu Yusuf ise annesinin vurduğu babasının tabutuna defalarca sarılıp öptü. O anlar ise cenazeye katılanların yüreklerini dağladı.

Olayın ardından Almanya'dan gelen Ertuğrul Yılmaz'ın kardeşi Şevki Yılmaz, "Ağabeyim 25 yıllık polisti. Şırnak'tan izne gelmiş. Yorgun argın şekilde. Biraz tartışma olmuş. Karısı, yatağa yatıp uyuyunca beylik silahını alıp onu vurmuş" dedi.

Tutuklanan M.Yılmaz'ın olayın ardından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Annesinin Öldürdüğü Babasının Tabutuna Sarılıp Öptü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement