Antalya'da 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Genel

Antalya'da 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlandı

Antalya'da 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandıANTALYA - Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olaysız bir şekilde kutlandı.

01.05.2017 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlandı

ANTALYA - Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olaysız bir şekilde kutlandı.

DİSK, KESK,TMMOB ,Türk İş, Birleşik Kamu İş Antalya teşkilatlarının oluşan tertip komitesi öncülüğünde yapılan kutlamalara çeşitli sendikalar ve CHP destek verdi.

Antalya Valiliği tarafından, 1 Mayıs yürüyüşü için toplanma alanı olarak belirlenen Aydın Kanza Parkı'na çıkan tüm yollarda arama noktaları oluşturuldu. Alana gelenler her arama noktasında iki kez arandı. Saat 11.00 sıralarında parkta toplanmaya başlayan kalabalık, yoğun güvenlik önlemi eşliğinde Güllük ve Cumhuriyet Caddesi güzergahını kullanarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Yol boyunca işçiler davul zurna eşliğinde halay çekti, çeşitli sloganlar attı. Güzergah boyunca sağlı ve sollu güvenlik bariyerlerinin konulduğu ve belirli aralıklarla polislerin görev aldığı görüldü. Hava sıcaklığının 24 derece olduğu Antalya'da, seyyar satıcılar yürüyüşe katılanlara soğuksu ve simit sattı. Anne ve babalarının kucaklarında uyuyan bebekler ise renkli görüntüler oluşturdu.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitap eden konuşmacılar, kıdem tazminatı, taşeronlara kadro, düşük ücret ve işçilerin yaşadığı çeşitli sorunları dile getirdi. 1 Mayıs kutlamaları, halay eşliğinde müzik dinletisiyle devam etti. Yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı kutlamalarda güvenliği 2 bin polis sağladı. Antalya'da 1 Mayıs İşçi, Bayramı etkinlikleri olaysız sona erdi.

Antalya\'da 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Antalya'da 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement