Antalya'da Gıda Fuarı Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Gıda Fuarı Düzenlenecek

Antalya'da, "ANFAŞ Food Product Gıda Fuarı" düzenlenecek.

12.10.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, "ANFAŞ Food Product Gıda Fuarı" düzenlenecek.

Fuar öncesi ANFAŞ'ta düzenlenen toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Gıda Kontrol ve Laboratuvarlar Daire Başkanı Dr. Neslihan Alper, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Topuz, Antalya Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Köker ile kamu kurumlarının temsilcileri katıldı.

Dallı, yaptığı konuşmada, yurt dışı ziyaretçi profilini açmak hedefinde olduklarını belirterek, katılımcılar arasında ticaretin geliştirilmesi için Antalya'nın altyapı, lojistik, kongre merkezi, otel ve fuar altyapısına sahip ve uygun bir lokasyon olduğunu belirtti.

Bu nedenle fuarın geliştirilmesi noktasında böyle bir toplantı yapmayı planladıklarını anlatan Dallı, toplantıların, aylık olarak gıda fuarına ve gelecek fuarın hazırlığı aşamasında devam edeceğine işaret etti.

ANFAŞ Yönetim kurulu Başkanı Badak da Türkiye'nin, dünya gıda üretiminde yarışır bir durumda olduğunu ancak fuar anlamında aynı noktada olmadıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Gıda Fuarı Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement