"Jigolo yapma" vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandıran çete yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

"Jigolo yapma" vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandıran çete yakalandı

Sanal jigolo sitesi aracılığıyla yüzlerce kişiyi dolandırıp villa ve yat gibi yerlerde lüks bir yaşam sürdükleri belirlenen 9'u kadın 19 şüpheli, emniyet ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalandı.

25.11.2019 10:50  Güncelleme: 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya merkezli 6 ilde 'jigolo yapma' vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandırdığı iddia edilen 9'u kadın 19 şüpheli eş zamanlı yapılan operasyonla yakalandı.

EKİPLER DELİLLERİ TOPLAYIP DÜĞMEYE BASTI

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, sanal jigolo sitesi aracılığıyla dolandırılan 12 şahsın şikayetiyle geniş çaplı inceleme başlattı. Ekipler, sanal jigolo sitesini ve bu site ile alakası olarak belirledikleri şahısları 5 aylık bir teknik ve fiziki takibe aldı. Gerekli delillerin toplanmasının ardından ekipler Antalya başta olmak üzere Denizli, Burdur, Isparta, Kocaeli ve Van'da ilk belirlemelere göre 12 kişiyi dolandıran şüphelileri yakalamak için düğmeye bastı.

LÜKS VİLLADA GÖZALTINA ALINDILAR

Aralarında kadınların da bulunduğu 19 şüpheli lüks bir villaya yapılan baskınla gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 15 bin TL ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Erkek H.E. ve kadın B.A.'nın lideri olduğu iddia edilen 9'u kadın 19 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. İlk belirlemelerde şüphelilerin 150 bin TL'lik vurgunun belirlendiği ama bu rakamın milyonu bulabileceği öne sürüldü.

JİGOLO İLANI VERMİŞLER

Şüphelilerin, sanal bir internet sitesi üzerinden jigolo ilanı verdiği ve buradaki formu dolduran erkekleri hemen aradıkları, vıp ile gold üyelik adı altında 500 ile 750 lira ücret aldıkları öğrenildi. Formun ardından şüphelilerin, banka hesap bilgilerine ulaştıkları kişilerin hesaplarından para da çektikleri belirlendi. Bu siteye kamu görevlilerin de aralarında bulunduğu her meslek grubundan yüzlerce kişinin üyelik yaptırdığı ileri sürüldü. Çetenin bu şekilde yüzlerce kişiyi dolandırdığı ama sadece 12 kişinin şikayette bulunduğu belirtildi. Hesap hareketlerinde dolandırıldıkları belirlenen yüzlerce kişinin ise şikayetçi olmadığı öğrenildi.

LÜKS YAŞAM SÜRÜYORLARDI

Çetenin kazandıkları paraları günlük harcadıkları villa ve yat gibi yerlerde lüks bir yaşam sürdükleri kaydedildi.

Zanlıların emniyete getirildiği andan kareler;

"Jigolo yapma" vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandıran çete yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Jigolo yapma' vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandıran çete yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Şşşşş. : Eee jigolucular bu işler sırayla önce sizi rahatlatmışlar. Kavga yok. Puhahaha. Daha beter olun inşallah. Leş kargaları 43 0 Yanıtla
  • Yavuzca: Her dosya ayri sikayet edilirse icerden cikamazlar, ama af cikarsa direk denetim serbestliginden disardalar. 27 1 Yanıtla
  • HK: En fazla 3-5 yıl. Yaptıkları yanına kar kalıcak 23 1 Yanıtla
    hakan: bence 3-5 GÜN 12 0
  • Misafirim bu dünyada : SANALDA BİR SÜRÜ JİGOLO KANALLARI VAR,BUNLARDA HEP MİLLETİ DOLANDIRIYOR, ONLARADA DEVLET BİR EL ATSA, KİMİN PARASINI YEDİYSELER ONLARA GERİ ÖDESE NE GÜZEL OLUR 10 4 Yanıtla
    Kaliciyim bu dünyada: Kimin parasini yediyseler ,hakli kazançtır o ,her insanin beyni var inanmasin kardeşim. 4 2
  • .: Yurdum gençliğinin en büyük hayali 12 0 Yanıtla
  • Engin: Öyle demeyin enayiler olmasa uyanıklar nasıl gecinecek 9 0 Yanıtla
    TUNÇ06: internete bak seni uyanık seni..sen bilmiyor hahahahaha... 0 0
  • Liseli kız: Jigolo ne iş yapar merak ediyorum 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement