Antalya'da Stk Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Stk Toplantısı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, kentte hizmet veren engelli sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

23.03.2017 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, kentte hizmet veren engelli sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Özcan Parkı'ndaki Engelli Danışma Merkezi'nde dernek üyeleri için kahvaltı programı düzenledi.

Programa, Ebru Türel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Üstündağ, Antalya Kent Konseyi Başkanı Sema Nur Kurt ve Antalya'daki engelli derneklerinden temsilciler katıldı. Masaları dolaşarak engelli derneklerinin temsilcileriyle sohbet eden Türel, engelli bireylerin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak engelli bireyler konusunda son derece duyarlı olduklarını belirten Türel, her ay engelli bireylere hizmet sunan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geleceklerini ifade etti.

Sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle belediye birimlerindeki yetkili personelleri buluşturacaklarının altını çizen Türel, şunları kaydetti:

"Engelli bireylerimiz, sorunlarını ve nasıl bir çözüm beklediklerini belediye personelimize anlatacak. Böylece 'Engelsiz Antalya'nın oluşturulması için el birliğiyle çalışmış olacağız. Bu çalışmaların her safhasını bizzat başkanımız Menderes Türel adına ben takip edeceğim. Her ayki toplantımızda, önceden belirlediğimiz bir veya iki sorunu gündeme alarak, bütün taraflarıyla yol haritamızı birlikte belirleyip, birlikte uygulamaya koyacağız."

Türel, engellilerin yaşadıkları en önemli sorunların sivil toplum kuruluşları tarafından tespit edilerek, konuların çözümünü sağlayacaklarını bildirdi.

Bu kapsamda ilk toplantıyı 3 Mayıs'ta yapılacaklarının altını çizen Türel, "Engelsiz Antalya'nın sağlanması için gece gündüz çalışıyoruz. Bu alandaki bütün çalışmaları sizin önerileriniz doğrultusunda planlayıp, sizlerin gözetiminde gerçekleştireceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Stk Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement