Antalya'da feci kaza... Sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil ağaca çarparak durabildi - Son Dakika
Güncel

Antalya'da feci kaza... Sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil ağaca çarparak durabildi

Antalya'da feci kaza... Sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil ağaca çarparak durabildi İki otomobil orta refüje çıkarak ağaçlara çarparak durabildi Antalya'da sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil orta refüje çıkarak ağaçlara çarparak durabildi.

29.11.2022 16:50  Güncelleme: 17:23

Antalya'da feci kaza... Sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil ağaca çarparak durabildi

İki otomobil orta refüje çıkarak ağaçlara çarparak durabildi

ANTALYA - Antalya'da sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil orta refüje çıkarak ağaçlara çarparak durabildi. Kazada lüks otomobil hurdaya dönerken iki sürücü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi İsmet Gökçen Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; şehir merkezi istikametine doğru gelmekte olan Hasan C.U. yönetiminde bulunan 34 MEN 97 plakalı lüks otomobil ile Hüseyin U. yönetiminde bulunan 07 AVA 074 plakalı otomobil önce cadde üzerinde çarpıştı. Daha sonra ise sürücülerinin kontrolünden çıkan otomobiller orta refüje çıkarak ağaçlara çarptı. Kazada otomobillerden birisi adeta hurdaya döndü.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıslar vatandaşların da yardımı ile araçlarından çıkarıldı. İlk müdahale ise olay yerinde yapılarak daha sonra hastanelere kaldırıldılar. Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Antalya\'da feci kaza... Sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil ağaca çarparak durabildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da feci kaza... Sürücülerinin kontrolünden çıkan iki otomobil ağaca çarparak durabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement