ANTALYA Rektör Özkan, AÜ'yü kazanma sevinciyle sosyal medyada gündem olan üniversite öğrencisini... - Son Dakika
Güncel

ANTALYA Rektör Özkan, AÜ'yü kazanma sevinciyle sosyal medyada gündem olan üniversite öğrencisini...

Rektör Özkan, AÜ'yü kazanma sevinciyle sosyal medyada gündem olan üniversite öğrencisini kabul ettiAkdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr.

03.09.2020 17:09  Güncelleme: 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rektör Özkan, AÜ'yü kazanma sevinciyle sosyal medyada gündem olan üniversite öğrencisini kabul etti

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, AÜ Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazandığını öğrendiğinde babasıyla yaşadığı mutluluğu paylaştığı sosyal medyada gündem olan Berna Toska ve ailesi ile biraraya geldi.

Üniversite kaydı için gelen Toska ailesini makamında ağırlayan Rektör Özkan, Berna'yı AÜ'yü kazanmasından dolayı tebrik etti. Rektör Özkan, "Berna'nın Akdeniz Üniversitesi'ni kazanmasından dolayı yaşadığı mutluluk ve coşku bizleri de çok mutlu etti. Öğrencilerin kazandığı üniversiteyi, bölümünü severek, isteyerek gelmesi bizlerin de motivasyonunu çok artırıyor. Bir işi severek yapmak, yaptığın işin kalitesini de o derecede etkiliyor. Bu sebeple üniversitemizde alacağı kaliteli eğitim sonrasında çok başarılı olacağına inanıyorum" diye konuştu. Berna'ya yaşadığı coşkuyu tüm öğrencilik hayatı boyunca yaşamasını dileyen Rektör Özkan, "Eğitim hayatın boyunca kapımız sana ve tüm öğrencilerimize her zaman açık" dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Kuştarcı ise kayıt için fakülteye gelen Berna Toska'yı tebrik etti. Berna ve ailesine fakülteyi ve uygulama alanlarını gezdiren Dekan Kuştarcı, "Diş Hekimliği Fakültesi olarak gerek yetkin akademik kadromuz gerekse teknik altyapı ve donanım olarak oldukça zengin imkanlara sahibiz. Burada hem teorik olarak hem de uygulama alanında en iyi eğitimi alacaksın. Eğitim hayatında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesini kazandığını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu belirten Berna Toska ise "Tercih öncesinde Akdeniz Üniversitesi'ni araştırmıştım. Sosyal medyada öğrenciler olsun, buranın halkı olsun Akdeniz Üniversitesi'ni çok methetti. Akdeniz Üniversitesi gibi iyi bir üniversiteyi kazandığım için çok mutluyum" dedi.

Berna Toska, mutluluğunu paylaşan Rektör Özkan ile günün anısına selfie de çekti.

ANTALYA Rektör Özkan, AÜ\'yü kazanma sevinciyle sosyal medyada gündem olan üniversite öğrencisini...
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANTALYA Rektör Özkan, AÜ'yü kazanma sevinciyle sosyal medyada gündem olan üniversite öğrencisini... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement