Antalya Valisi Öztürk, Demre'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Antalya Valisi Öztürk, Demre'yi Ziyaret Etti

Antalya Valisi Öztürk, Demre\'yi Ziyaret Etti

Antalya Valisi Öztürk, Demre ziyaretinde yaptığı konuşmada, sorunları yerinde tespit ederek, çözüm üretmek için ilçede bulunduklarını söyledi.

09.01.2014 23:35  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Demre ilçesini ziyaret etti.

Öztürk, Demre Kaymakamlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada,  sorunları yerinde tespit ederek, çözüm üretmek için ilçede bulunduklarını söyledi.

İlçede geçtiğimiz ay dolu afeti yaşandığını hatırlatan Öztürk, afetzedelere yapılan 3.5 milyon liralık yardımın önemli bir miktar olduğunu belirtti.

Öztürk, Demre'nin turizm alanında hızla geliştiğini, tarım alanında da gelişmiş bir ilçe olduğunu ifade ederek, "Burada yapacağımız çalışmaları turizm ve tarımı dengede tutarak yürütmeliyiz. Gelecekte Demre'nin hem tarım, hem de turizm alanında önemli bir yer edineceğine inanıyorum" dedi.

Ziyaretin ardından, 200 kişilik Ortaöğretim Öğrenci Yurdu'nun temel atma törenine de katılan Vali Öztürk, yurdun ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öztürk, Noel Baba Kilisesi'nde de inceleme ve Üçağız köyü ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Vali Öztürk'e Demre ziyaretinde, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, İl Mili Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar ve DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya Valisi Öztürk, Demre'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement