Antalyaspor, Podolski'nin golüyle Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Podolski'nin golüyle Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor, 60 dakika 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda Btc Turk Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti. Lukas Podolski, kaydettiği golle Antalyaspor'a galibiyeti getirdi.

23.02.2020 15:34  Güncelleme: 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatyaspor evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadele, Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyaspor, karşılaşmanın 8. dakikasında Fredy'nin golüyle öne geçerken, Yeni Malatyaspor'un beraberlik sayısı 29. dakikada tecrübeli golcü Umut Bulut'tan geldi.

Antalyaspor'da Sinan Gümüş, 31. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından oyun dışında kaldı ve Akdeniz ekibi yaklaşık 60 dakikasını eksik oynadığı karşılaşmadan 89. dakikada oyuna sonradan giren Podolski'nin attığı golle 2-1 galip ayrıldı.

SERİ 5 MAÇA ÇIKTI

Bu sonucun ardından yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Antalyaspor, bu periyotta topladığı 11 puanla 25 puana yükselerek 10. sıraya çıktı. 7 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor ise 24 puanda kaldı.

Süper Lig'in 24. haftasında Antalyaspor evinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekken, Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Denizlispor'a konuk olacak.

Antalyaspor, Podolski\'nin golüyle Yeni Malatyaspor\'u 2-1 mağlup etti

Son Dakika Spor Antalyaspor, Podolski'nin golüyle Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • tecdeli: her şeye rağmen ii oynadık.güzel oynuyoruz.inşALLAH yükseleceğiz o kadar.kimse moral bozmasn.ikinci golü farnol tutamadı. bir dahakine dikkat ederiz.bizde yapılacak bir şey yok diye bir şey yok.her zaman yapck işimiz vardır.çünkü biz malatyalıyız. 1 2 Yanıtla
  • Tatar: Hoca ya güle güle 1 0 Yanıtla
  • malatyalı: ne biçim haber yapıyorsunuz.bir de oynama oranını göstersene önemli olan oynamaktır. 0 1 Yanıtla
    Önemli olan : 3 puan yiğidim oynayana vermiyolar gol atana veriyorlar puanı 0 0 malatyalı: SİZİN YORUMUNUZ YANLIŞ. 0 0
  • malatyalı: YÜZDE YETMİŞ BİZ OYNADIK.KARAKTERSİZ ANTALYA MAÇ SONUNDA ŞAMPİYON OLMUŞ GBİ SEVİNİYOR.SANKİ ÇOK GÜZEL OYNADILAR.HEP KENDİNİ DÜŞÜNMEYECEKSİN KARŞINDAKİ İNSANI DA DÜŞENECEKSİN. 0 0 Yanıtla
  • Burak: Podolski 10 sn de golu atti 3 puani aldi 0 0 Yanıtla

Advertisement