Antalyaspor taraftarından LÖSEV'e destek - Son Dakika
Spor

Antalyaspor taraftarından LÖSEV'e destek

Antalyaspor'un taraftar derneklerinden 07 Gençlik, Lösemili Çocuklar Vakfına ait dükkandan 600 kilogram mandalina alarak lösemi hastalarına destek oldu.

25.11.2019 20:56  Güncelleme: 21:18

Antalya Stadı'nın kuzey kale arkası tribünü önüne kasalarla getirilen mandalinalar, Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak Antalyaspor- Gaziantep karşılaşmasından önce taraftara dağıtıldı.07 Gençlik Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, dernek olarak her zaman sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini söyledi. Güneyli, dernek üyelerinin tavsiyesi üzerine LÖSEV'in Antalya'da açtığı dükkandan 600 kilogram mandalina satın alarak, lösemi hastalarına destek olduklarını dile getirdi.

Antalyaspor taraftarından LÖSEV'e destek

DİĞER TARAFTAR GRUPLARINA ÇAĞRI

07 Gençlik Başkan Yardımcısı Metin Çelik de LÖSEV'in dükkanında sadece mandalina değil, annelerin el emeği göz nuru ürünlerin de satıldığını ifade ederek, "Mandalina alıp dağıtarak lösemiye karşı farkındalık yaratmak istedik. Diğer taraftar gruplarının da bu tür kampanyalarla LÖSEV'e destek olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Antalyaspor taraftarından LÖSEV'e destek
Antalyaspor taraftarından LÖSEV\'e destek
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor taraftarından LÖSEV'e destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Türk: Helal antalyam yakışır sana 07 GENÇLİK 0 0 Yanıtla
  • Izmirli: Ya ben bu mileti anlamiyorum hadi siyaseti gectim sah cısi solcusu bana bir allahin kulu ciksin seksende hersey on numara desin tereror yok orta direk yok kuyruklar yok o yok bu yok desin hic bir allahin kulu darbeleri desteklemez bende dahil size sunu diyim eyer o olmasaydı turkiye bu durumda olmazdi serbes piyasa gumruk birlihi vesaire 0 0 Yanıtla

Advertisement