Antteras'ta Boğaza Nazır Yaşam - Son Dakika
Emlak

Antteras'ta Boğaza Nazır Yaşam

Antteras\'ta Boğaza Nazır Yaşam

Antteras semtin dokusuna uygun dokusuyla ve Boğaz manzarası özelliğiyle dikkat çekiyor.

23.05.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem Boğaz manzarasına hakim olan bir tepede, semtinin tarihi dokusu da göz önüne alınarak projelendirilen Antteras'ın mimari çizimleri AY YAPI imzasını taşıyor.

Antasya Residence'ta daire sahibi olmak ister misiniz?

Antteras, her biri farklı renk ve tasarımlı ahşap görünümlü konutları, zengin sosyal alanları, konsepte uygun çevre düzenlemesi ve şık mimarisiyle göz dolduran bir proje. Antteras, günümüz yaşam koşullarını tamamıyla karşılayacak modern bir hayatın içinde ama Osmanlı mimarisinin hakim olduğu, eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıracak. Hayallerinde cumbalı bir evde oturmak, sessiz sakin ve yeşillikler içinde Boğaz'ı keyifle seyre dalmak isteyenler için farklı bir dünya yaratmayı hedefliyor Antteras.

Antteras'ın dış mimarisi tamamen eski İstanbul semtlerindeki ahşap evler örnek alınarak yapılırken, iç mekanlar günümüz modern ve şık tasarımları ile şekillendirildi. Kullanılantüm malzemeler Ant Yapı'nın diğer projelerinde olduğu gibi şıklık, konfor ve kalite göz önünde bulundurularak seçildi.

Antteras Ne Zaman Teslim Edilecek?

Haziran 2015'te teslim edilmesi planlanan ve arsa alanı 2 parselde toplam 82.000 metrekare olan projede 52.000metrekare inşaat alanı bulunuyor. Dörtfarklı tip bloktan oluşan sitede toplam 134 konut yer alıyor. Konut tipleri ise2+1, 4+1, 5+1 dubleksler ile 3+1 dairelerolarak planlandı. Konutların büyüklüğü 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerde 187 metrekare ile 435metrekare, 3+1 dairelerde ise 189metrekare ile 263metrekare arasında değişiyor.Ayrıca birleştirme imkanı sunan dubleks konutlar ileisteğe göre ikiz villa veya müstakil villalar oluşturulabiliyor.

8.500 metrekare sosyal alan ayrılan projedepanoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu,spa&fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı bulunuyor. Doğal yeşil alanların peyzaj tasarımında önemli bir yeri olan Antteras'ta ayrıca süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları yer alıyor.

Bu projeden konut almak isteyenler için Ant Yapı, yüzde 25 peşin, geri kalanı vade farksız olarak 2016 yılı sonuna kadar vadelendirme seçeneği sunuyor. Ayrıca konutlara banka kredisi kullanarak da sahip olmak mümkün.

Antteras'tatoplam 8.500metrekare açık/kapalı sosyal alan bulunuyor:

* 300 metrekare restoran alanı

* 175 metrekare lounge

* 420 metrekare açık havuz

* 115 metrekare yönetim alanı

* 420 metrekare panoramik manzaralı cafe-bar

* 180 metrekare Spa alanı

* 310 metrekare fitness alanı

* 500 metrekare kapalı havuz

* 1 adet tenis kortu ve 1 adet basketbol sahası bulunan 1.500 metrekare spor alanı

300 metrekare çocuk parkı; 4.500 metrekarerekreatif alan; süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları bulununuyor.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Antteras'ta Boğaza Nazır Yaşam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement